Leuke glazen potjes voor Pasen – Diy

Super leuk deze glazen potjes voor Pasen. Zijn vrolijk en staan overal heel leuk. Deze glazen potjes zijn gewoon lege groente potjes die ik heel goed schoongemaakt hebt, labels heb verwijderd en vervolgens de deksel geschilderd en een leuk paas figuurtje erop heb geplakt met een lijmpistool. In deze leuke glazen potjes kun je koekjes bewaren, om als cadeau te geven aan de juffrouw en voor Pasen kun je ze vullen met lekkere paaseieren.

Dit idee heb ik op Pinterest gezien en vond ze zo schattig en dacht meteen die wil ik zeker zelf een keer proberen om ook aan jullie te laten zien hoe makkelijk het is om iets leuks te maken van glazen potjes.

Heel leuk deze Diy en super makkelijk om te maken. Wil je meer ideeën en inspiratie met glazen potjes? Klik hier  en zo kom je op ons Pinterest Bord terecht. Op het Pinterest bord lege glazen op pimpen heb je echt heel veel inspiratie maar de basis om het te maken is net als in dit artikel. Dus ik zou zeggen kijk gerust rond en ik weet zeker dat er iets tussen zit dat je echt leuk vindt. Succes en niet vergeten om ons te volgen.


Wat je nodig hebt:

√ Lege glazen in verschillende maten met deksel / Mason Jar / weckpot

√ Verschillende Paas figuren

√ Spuit verf (liefst voor metaal)

√ Verschillende porseleinen verf

√ Lijmpistool

√ 1 kwast


Aan de slag:

→ Begin met de lege glazen en de deksels goed schoon te maken.

→ Spuit de deksels met de verf in de kleur die jij mooi vindt. Ik heb voor de kleur wit gekozen.

→ Op ieder glazen potje breng je met een kwast er puntjes op, ook in de kleur die je wilt. Ik heb roze en geel gebruikt. Roze past bij de deksel met het roze konijntje en geel past bij de deksel met het gele konijntje (op de foto lijkt het wit i.p.v. geel).

→ Met een lijm pistool plak je het konijntje vast op de deksel.

Vrolijk Pasen

Leuke glazen potjes voor Pasen - Diy

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

2 Reacties

 1. 20 februari 2020 / 4:37 pm

  I love these jars! Such a cute idea. Thank you for sharing.

  • Elsa
   Auteur
   22 februari 2020 / 6:42 pm

   Thanks. I’m very happy to have liked it. A great weekend ☻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?