Inspiratie voor jouw interieur met een nieuwe plaid – Interior

Inspiratie voor jouw interieur met een nieuwe plaid: Ik ben altijd op zoek naar de nieuwste trends en inspiratie voor mijn interieur. In dit artikel kun je zien dat je soms met een hele kleine aanpassing in je interieur het al een groot resultaat oplevert. Bijvoorbeeld een plaid. Als je de basis van je interieur rustig houdt kan je het heel makkelijk met andere kleuren combineren en accentueren.

Meestal gaat het om het contrast van kleuren in zijn geheel. In mijn woonkamer heb ik heel veel uitgeprobeerd en meestal met een mooi resultaat. Maar omdat ik van verandering hou heb ik tegenwoordig een mooie witte muur en mijn bank is bruin, de stoelen zijn wit met bruin en met deze kleuren kun je alle kanten op. Op de site van Ookinhetpaars.nl heb je hele mooie plaids, kussens, grand foulards, deken en spreien. Dus… keuze genoeg voor mij.

ookinhetpaars plaids

Op Ookinhetpaars is duurzaamheid heel belangrijk en veel van de katoenen plaids zijn van biologisch katoen en dat vind ik heel prettig om te weten dat oog voor kwaliteit een pre heeft bij deze mooie en overzichtelijke website.

Door kussens of een mooie plaid te leggen op de bank of op een stoel kun je een hele mooie sfeer creëren. Ik heb deze keer voor een plaid gekozen met zachte kleuren en ook zacht van kwaliteit. ( Plaid lamswol Bjork: beige, natural) Leuk om te zien dat je door een simpele plaid het heel sfeervol kunt maken.

 plaid

Wanneer ik de plaid op de bank heb gelegd wilde mijn hond Diesel het meteen uit proberen natuurlijk! Hij is dol op plaids. En ja hoor… deze was goed gekeurd, maar dat kun je ook zien op de foto.

nieuwe plaid en Diesel

Door een mooie plaid op de bank te leggen kun je heel makkelijk bijpassende kussen erbij doen. Op een fauteuil is een plaid ook een mooi sieraad. Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met mijn foto’s en tips. Soms hoeft het niet moeilijk te zijn om er iets moois van te maken. Durf om dingen uit te proberen en kleuren te combineren. Geniet van je interieur, geniet van het moment!

nieuwe plaid

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?