Koper accessories – Diy.

Koper accessoires zelf maken is makkelijk en goedkoper dan je denkt. Koper is de trend van dit moment. Koper heeft een chique uitstraling, maar is tegelijk ook heel romantisch.
Die kun je heel makkelijk combineren met pastel kleuren of met antracietgrijs en zwart. Alle combinaties zijn echt super leuk.
Ik heb hier een eenvoudig Diy voor jullie gemaakt, om te laten zien, dat het niet duur hoeft te zijn om sfeer te creëren. Natuurlijk kun je iets kopen om er bij te doen, zoals een lamp.
Zijn hele leuke sites en winkels die hele leuke dingen hebben en die kun je combineren met jou oude spullen die je kunt op pimpen.

Dit is leuk om te doen. Eerst kies je een paar accessoires (dit DIY is voor glas en kunststof ) die jij niet meer gebruikt of doe je gewoon recyclen net als ik (een glazen pot van groenten, 2 flesjes van Starbucks en een kunststof dienblad. Ik persoonlijk vind Hortensia’s en koper een perfecte combinatie.

Wat je nodig hebt:

Aan de slag:

Eerste zorg je dat de glazen schoon en droog zijn.

Plak de plakband, voor het effect dat jij wil krijgen (waar je de plakband plakt is, straks doorzichtig glas).

Spuit de spray op het glas en op de dienblad.

Laten drogen.

Plakband er af.

En is klaar!

Tip: als je wil kun je nog vernis op de verf aan brengen.

Ik ben tevreden! En jullie?

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van ons blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik !

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?