Koper accessoires zelf maken met glazenwerk- Diy

Koper accessoires zelf maken met glaswerk is makkelijk en goedkoper dan je denkt. Deze diy is echt een recycling idee dat je op een goedkope manier kan doen. Koper is de trend van dit moment. Koper heeft een chique uitstraling, maar is tegelijk ook heel romantisch.

Die kun je heel makkelijk combineren met pastel kleuren of met antracietgrijs en zwart. Alle combinaties zijn echt superleuk.
Ik heb hier een eenvoudige Diy voor jullie gemaakt, om te laten zien, dat het niet duur hoeft te zijn om sfeer te creëren.

Natuurlijk kun je iets kopen om erbij te doen, zoals een lamp. Er zijn hele leuke sites en winkels die hele leuke dingen hebben en die kun je combineren met jou oude spullen die je kunt op pimpen.

Dit is leuk om te doen. Eerst kies je een paar accessoires (deze DIY is voor glas en kunststof) die jij niet meer gebruikt of doe je gewoon recyclen net als ik (een glazen pot van groenten, 2 flesjes van Starbucks en een kunststof dienblad. Ik persoonlijk vind Hortensia’s en koper een perfecte combinatie.

Als je dit hebt gemaakt, laat het ons even weten door op sociaal media @elsarblog te gebruiken, dat zullen we echt superleuk vinden. Succes! En vooral heel veel plezier met het maken.

Koper accessoires zelf maken met glazenwerk- Diy


Wat je nodig hebt:


Aan de slag:

Eerste zorg je dat de glazen schoon en droog zijn.

Plak het plakband, voor het effect dat jij wil krijgen (waar je het plakband plakt, is straks doorzichtig glas).

Koper accessoires zelf maken met glazenwerk

Spuit de spray op het glas en op het dienblad.

Laten drogen.

Plakband er af.

En is klaar!

Tip: als je wil kun je nog vernis op de verf aan brengen voor een glans afwerking.

Ik ben tevreden! En jullie?

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?