Strijkkralen decoratie zelf maken voor Pasen; Diy

Strijkkralen decoratie zelf maken voor Pasen is de Diy van vandaag die ik gemaakt heb voor onze superleuk creatieve Linkparty voor Maart. Deze diy is heel schattig. Superleuk om samen met kinderen te doen. Ik heb Paasfiguurtjes gebruikt maar je kunt deze strijkkralen decoratie ook met andere figuurtjes maken en dan is het meteen anders natuurlijk.

Ik ben dol op deze zelfgemaakte projecten omdat ze supermakkelijk en mooi zijn. En ook heel belangrijk, kan bijna niet missen. Ik heb op Elsarblog meer projecten met strijkkralen gemaakt. Onze boekenlegger van strijkkralen heeft zelfs in het maandblad Friesland Post  gestaan. Heel leuk natuurlijk!

decoratie zelf maken voor Pasen; Diy

Creatieve Linkparty met nog 4 creatieve en supergezellige kanjers: Natasha van Mamaduizendpoot, Melanie van Meldiy, Lindi van Linspiration  en Emmy van Webkonijn.

Lijkt het je ook heel leuk? Je kunt meedoen! Hier onder is een blauwe knop waar je op kunt klikken en je creatie delen. Maar dat is niet alles! Afgelopen week, heb ik je laat weten welk project van Lego onze favoriet was. Was heel leuk om alle creativiteit te zien en te ontdekken, maar vooral heel moeilijk om te kiezen. Deze maand is Strijkkralen het thema om iets leuks mee te doen.

Diy voor Pasen

Dus laat je creativiteit zien, dat vinden we supertof en dat niet alleen, als je onze favoriet bent zetten we je projecten in de spotlights. Oude projecten zijn ook welkom. Het mogen ook meerdere projecten zijn, als het bij het thema blijft. Of je een blog hebt of niet, je mag zeker meedoen. Lees ook eens onze strijkkralen ideeën pagina voor meer inspiratie

Diy met Strijkkralen


Wat je nodig hebt: voor 2 Strijkkralen decoratie voor Pasen

Strijkkralen mallen (ik heb een ei en een konijn gebruikt) x 2

Verschillende kleuren Strijkkralen

Houten wasknijpers x 2

½ vel bakpapier

Lijmpistool

Schaar

Pincet


Aan de slag:

Ik ben begonnen met de mallen vol te maken met strijkkralen. Daarna kun je een design maken door verschillende kleuren strijkkralen te gebruiken.

Ik ben begonnen met de mallen vol te maken met strijkkralen

Met een schaar knip je diagonaal de 2 eindpuntjes van de wasknijper (zie foto).

Nu leg je een stuk bakpapier op het konijn met de kraaltjes. Strijkijzer goed warm en strijk de kraaltjes.

De kraaltjes zijn goed als je ziet dat ze plat zijn en gesmolten tegen elkaar aan zitten (zie foto). Meestal duurt dat een minuut.

Strijkijzer goed warm en strijk de kraaltjes.

Vervolgens maak je wasknijper open en de 2 puntjes tegen elkaar lijmen met een lijmpistool.

Breng op nieuw lijm aan op de wasknijper puntjes (die al tegen elkaar gelijmd zijn) en lijm tegen de achterkant van het konijn. De achterkant van het konijn is de kant waar de strijkkraaltjes gesmolten zijn.

Als je de wasknijper plakt tegen deze schattige Paasdecoratie, moet je er rekening mee houden dat deze decoratie moet staan zoals een fotolijst.

wasknijper plakt tegen deze schattige Paasdecoratie

En is klaar. Ik zal zeggen snel aan de slag, en heel veel plezier met het maken.


Voor meer inspiratie kun je een kijkje nemen bij de andere dames, echt de moeite waard:

Mama duizendpoot: Dinos van strijkkralen

Linspiration: Regenboog maken van

Webkonijn: Kubus strijkkralen minecraft

MelDiy: Snoepjes strijkkralen patronen


Wat je moet doen, is eigenlijk heel makkelijk. Volg (liken) een van ons of allemaal!  Op Instagram kun je de hashtag #CreatieveLinkparty gebruiken en zo zien we jouw werk en kunnen we jouw creatie delen. Ook op facebook kun je een van onze blogs vermelden.

Op ons bord Pinterest  bewaren we alle creaties die wij zelf maken en alle inzendingen die wij krijgen. Echt supergaaf op Creatieve Linkparty.

Heb je zelf een blog die past bij de uitdaging Strijkkralen thema, laat dan een link naar je blog achter onder in linkparty.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?