Uitleg Instagram: GIFS – Social Media

Uitleg Instagram Gifs: Ik ben Nikita Aarts, de dochter van Elsa. Mijn moeder had aan mij gevraagd om een artikel te schrijven over Instagram. Ik zit dagelijks op Instagram, mijn Instagram is @nikitaa.pt. Ik heb mijn moeder wat geleerd over Instagram en vele vragen beantwoord. Vandaag wil ik jullie helpen met een paar tips over Instagram.


Verhaal:

Op Instagram kan je al een lange tijd een post plaatsen in je verhaal. Iedereen kan je verhalen bekijken (als deze ingesteld is op privé zien alleen je volgers je verhaal).

Als je klikt op je eigen post / bericht en op het icoontje dat staat naast liken en een comment plaatsen, staat er een pijltje.
Dit pijltje moet je aanklikken en dan krijg je verschillende opties.

Je wilt juist de bovenste optie hebben, dat zegt ‘bericht toevoegen aan je verhaal’. Als je de optie hebt gekozen, kom je in een soort bewerk scherm terecht met je bericht. Voor vele bloggers is het belangrijk om je blog / berichten te promoten. Door middel van dit trucje kan je je bericht leuk promoten.

Je krijgt de optie om een tekst te plaatsen of om te tekenen, maar ook om een GIF te plaatsen.
Deze GIF geeft vaak extra leven toe aan je verhaal omdat deze vaak bewegen. Om je bericht leuk te promoten, moet je maar eens click here in typen bij GIFS.
Vervolgens klik je op deze GIF en kan je deze op je bericht plaatsen.

Zoals op de onderstaande foto kan je zien dat dit een stuk aantrekkelijker uitziet om erop te klikken voor mensen die van buitenaf komen of jouw bericht nog niet hebben gezien.

Volg:
Nikita Aarts
Nikita Aarts

Ik ben Nikita Aarts, de dochter van Elsa. Ik zit dagelijks op Instagram, mijn Instagram is @nikitaa.pt. Ik heb mijn moeder wat geleerd over Instagram en vele vragen beantwoord.

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?