kleurenpalet Zomer met de kleuren blauw en rood – nr.12

Zomer!!! Yes!! Mooi weer, gezellig buiten zitten, vakantie, barbecue enz. Dat zijn de redenen dat wij gek op de Zomer zijn. Dit kleurenpalet Zomer met de kleuren blauw en rood is een voorbeeld van mooie zomer kleuren. Het mooie blauw met rood als accent zijn de perfecte kleuren om de sfeer van de Zomer in je huis te creëren.  Super gaaf voor een kinderkamer met twee verschillende kleuren blauw op 2 muren en één muur met een zand kleur. Vervolgens de meubels wit met rode accessoires, zoals kussen en andere objecten.

Voor een woonkamer zou ik een muur met één van de twee zachte kleuren blauw doen en de andere muur helemaal wit en als meubels kun je steigerhout gebruiken met hier en daar rode accessoires. Er zijn heel bekende merken die hele mooie accessoires hebben die heel mooi passen bij deze Zomer palet. In je slaapkamer zijn deze Zomer kleuren ook heel mooi.  Eén muur blauw en de andere muren wit. En voor de meubels zou je dan voor wit kunnen gaan en als accessoires zou ik rood of zand kleuren gebruiken, zoals deze foto op canvas boven je bed. Geweldig toch!!!.

kleurenpalet Zomer met de kleuren blauw en rood

Dit kleurenpalet is geïnspireerd op deze mooie foto van Justin van de site Justinsinner.nl. Justin is geboren en getogen op het prachtige Nederlandse eiland Texel. Hij komt graag in de natuur, vooral op het strand en in de duinen. Texel is bij uitstek een bijzonder geschikte plek om te fotograferen.

En dit doet Justin dan ook dagelijks. Wil je meer van Justin foto’s zien neem dan vooral een kijkje op zijn site. Is zeker de moeite waard.

Deze vuurtoren op Texel is gemaakt op een stille ochtend. Dit is het mooiste drone-perspectief, niet te hoog maar net genoeg voor een totaal andere kijk op de wereld. Justin dankjewel dat wij deze bijzondere foto mogen gebruiken voor dit kleurenpalet.

 

Groetjes Elsa en Inge

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?