Miss Paddle in Eindhoven – Hotspot

Miss Paddle in Eindhoven opende zijn deuren op woensdag 6 februari. Een nieuw concept flammkuchen en streekbier. En nu hadden wij de eer om samen met een aantal bloggers kennis te maken met dit nieuw concept. Ook altijd leuk om in contact te komen met andere bloggers we delen toch min of meer de zelfde passie.
Mis Paddle bevindt zich op wal 7 in het centrum van Eindhoven. En is geopend van woensdag t/m zaterdag vanaf 12.00 uur tot 00.00 uur.

Miss Paddle in Eindhoven - Hotspot

Voormalig was het nog een bruin café met de naam ’t mulderke. Maar heeft nu een complete metamorfose ondergaan. Het is er nu lekker licht en open. Het interieur is ingericht in landelijke sferen. Met hier en daar wat groen. Het straalt ook wel rust uit, je voelt je er meteen op je gemak als je binnen loopt.

Miss Paddle in Eindhoven - Hotspot

Zo zijn we ook vriendelijk ontvangen door Harold de eigenaar van Miss Paddle. Een gedreven man die hart voor de zaak heeft en brengt dat ook over op zijn personeel. Super om te zien.

Miss Paddle in Eindhoven - Hotspot

Maar wat zijn flammkuchen nu eigenlijk, ja ik wist het niet. Flammkuchen is een specialiteit uit de Duits-Franse grensstreek de Elzas. Het is een dun laagje deeg van meel, water en zout. Het is een puur product zonder conserveringsmiddelen. En omdat het zo’n dun laagje deeg is, is het lekker krokant, luchtig en vooral licht verteerbaar.

De dunne bodem wordt ingesmeerd met bibbelliskäs. Het is een verantwoorde kwark en bevat bijna geen vet. Dan worden ze vers bereid in het zicht van de gasten met vlees, vis en vegetarische of veganistische producten maar ook met zoetigheid. Daarnaar worden ze in enkele minuten afgebakken in een traditionele gas en houtgestookte steenoven.

Miss Paddle in Eindhoven - Hotspot

De flammkuchen worden serveert op houten peddels. En daar komt dus ook de naam paddle van en Miss hebben ze ervoor gezet om het een wat vrouwelijke touch te geven.

Miss Paddle in Eindhoven - Hotspot

Ook hebben ze een uitgebreide bierkaart met verschillende streekbieren van brouwers uit Brabant. De brouwers heeft Harold persoonlijk allemaal bezocht. Zodat hij ook weet waar het vandaan komt en hoe het wordt bereid. En het ook goed kan overbrengen op zijn gasten. Er staan circa 65 bieren op de kaart. De tapbieren komen uit een prachtige tap met in totaal 10 kranen. Wat een heel mooi aanzicht is.

Miss Paddle in Eindhoven - Hotspot

De menukaart van de flammkuchen is onder verdeelt in vlees, vis, vega en zoet met een aanbevolen biertje erbij. Wij hebben verschillende varianten mogen proeven. De bodem is zo lekker dun en krokant dat de ingrediënten heel goed tot zijn recht komen. Het smaakt steeds naar meer en meer. Wij zijn nu al fan van deze flammkuchen. Ze zijn allemaal even lekker.

Maar de Miss Classic met spek, rode ui, prei en kaas en de beide flammkuchen zoet sprongen er voor ons wel boven uit. Ze hebben ook salade varianten lekker voor de lunch.

Miss Paddle in Eindhoven - Hotspot

Of je nu wilt lunchen, borrelhapje, diner, toetje of late-night snack wilt nuttigen het is allemaal mogelijk bij Miss Paddle. De hele dag door kun je hier genieten. En eens in de zoveel tijd zullen ze de menukaart aanpassen met weer andere flammkuchen.

Dus ben je in de buurt van het centrum in Eindhoven dan raden wij je aan om er zeker een keer naar toe te gaan het is echt een aanrader. Ook heel leuk om met een vrienden groep naar toe te gaan. Heerlijke streek bieren proeven onder het genot van zo,n lekkere flammkuchen. En jou avond is helemaal compleet. Wij gaan er zeker met de mannen nog een keer of meer heen. Wij hebben een hele fijne avond beleefd met een hapje en een drankje.

Inge: Miss Paddle in Eindhoven - Hotspot

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?