Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 37

Yeah we zijn alweer aan gekomen bij Deel 37 van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Ik hoop zo dat we de 40 gaan halen, dat zou wel echt tof zijn. Dus lijkt het je leuk om onze vragen te beantwoorden neem dan gerust contact met ons op. We vinden het leuk om te lezen wat jou favoriete vakantie bestemming is en wat je droom is om nog altijd een keer naar toe te gaan. En dan natuurlijk niet vergeten de prachtige foto’s die wij dan mogen bewonderen we kijken er altijd naar uit.

Deze keer in Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? willen we graag Jolanda aan jou voorstellen. Op haar instagram account kun je al haar reizen volgen die ze tot nu toe heeft bezocht. Haar passie is dan ook het verkennen van de wereld. Zo zegt ze dan ook zelf elke plek op de wereld is uniek. Veel leesplezier en tot de volgende van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?.

Wil je ook net als Jolanda v Schoten mee doen aan deze geweldige rubriek. Lees hier de instructies.


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Mijn naam is Jolanda en geboren in Zwolle en zo ga ik alweer 33 jaar door het leven. Sinds 2 jaar woon ik op t Harde en vanuit hier maak ik mijn mooiste reizen.

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Ik ben nu in 33 landen geweest.

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom?

Altijd zo’n moeilijke vraag… maar dan ga ik toch voor Lapland. De eerste reis met mijn man samen en ik heb de kerstman mogen ontmoeten.

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Misschien is dit niet meteen favoriet maar wel mijn eerste reis alleen naar Zuid Afrika en dat was wel heel bijzonder. Smorgens 6 uur in de jeep om de big five te spotten.

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Dit plekje in Europa? Ja maar 2 uur vliegen vanaf Nederland. Sardinië vond ik echt een prachtig eiland en in het noorden ligt Stintino. Had nog nooit zo’n blauwe kleur water gezien. De rust, geluid van de golven en met zn tweeën genieten van dit uitzicht.

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

Misschien dan ook Zuid Afrika. Ik had er zoveel positieve verhalen over gehoord dat ik misschien te hoge verwachtingen had. Ook voelde ik me in Johannesburg, Pretoria en Kaapstad niet altijd even veilig. Toch waren de parken en bepaalde plekken in Zuid Afrika geweldig .

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Ik zou heel graag nog terug willen naar Stockholm. Dat vond ik een geweldige stad! Duitsland voelt altijd als een tweede thuis en dan vooral het stadje Cochem.

Groet,
Jolanda
Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?