Het perfecte overhemd voor mannen – Review

Hoi hoi ik wil graag iets met jullie delen. Ben zo enthousiast, heb namelijk een te gekke site ontdekt voor heren overhemden.
Ik weet niet of jullie het zelfde probleem hebben als mij, maar mijn man houd absoluut niet van shoppen.
Meestal ga ik dan alleen en breng op goed geluk iets voor hem mee, nu moet ik zeggen in de meeste gevallen valt het wel in de smaak en is hij weer blij dat hij niet meer mee hoeft. Maar nu hebben we binnenkort een feest en wil ik graag dat hij een net overhemd aan doet.
Dus ben samen met mijn man op internet gaan kijken en zo kwamen we op de site terecht van Overhemden.com. Ik stond er verstelt van hoeveel verschillende keuzes, in stoffen, motieven, kleuren en merken ze hebben.

Het perfecte overhemd voor mannen

Het perfecte overhemd voor mannen

Hier een aantal van hun merken: Alan Red, Arrow, Calvin Klein, Eton, Lacoste, teveel om op te noemen. Voor zowel zakelijk of casual, met of zonder borstzak, grote maten, verschillende mouwlengtes, trouw overhemden, luxe overhemden je kunt het niet bedenken ze hebben voor iedereen wat wils.
De levertijd is tussen de 1 en 3 dagen en je hebt dan ook nog 14 dagen bedenktijd. Maar zoals ik net al zei zijn we op zoek naar een overhemd voor een feest.

Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een Eton overhemd. Eton is een luxe merk van Zweedse afkomst en bestaat al sinds 1928, tegenwoordig is het een wereldwijd shirt merk dat meer in 50 landen wordt verkocht. Onder andere in New York, Sydney, Beying, Rome en Moskow.
Ze gebruiken uitstekende materialen van werkelijk de hoogste kwaliteit, ze zijn van 100%  premium katoen. En staan ze bekend om het feit dat ze praktisch strijkvrij zijn.
En zeg nu eens eerlijk hoe fijn is dat, een overhemd strijken is nu niet echt het fijnste kledingstuk om te strijken.


Eton kent 4 fits:

Super slim fit ( body fit )                                                          Slim fit ( slank )

 

                                               

Contemporary fit ( modern fit )                                           Classic fit ( regulier/wijd )

                                            
Onze keuze is gevallen op de classic fit, valt iets ruimer,  en omdat mijn man in de aantal jaren wat kilootjes is bij gekomen leek ons dit het perfecte overhemd.
Je kunt namelijk ook gebruik maken van diverse filters, filter op boordmaat, merk en pasvorm waardoor het nog makkelijker is om de perfecte fit te vinden.
We hebben het overhemd inmiddels thuis bezorgd gekregen, en we zijn er super blij mee. Hij past perfect.


Trouwens de collectie van Eton bestaat niet alleen uit shirts maar worden ze ook aangevuld door accessoires zoals stropdassen en sjaals.

Overhemden.com onderscheidt zich door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden en persoonlijke service staat bij hun voorop. Ze willen graag dat jij je goed voelt in een overhemd. En dat is ook echt zo, we hebben het nu zelf ervaren.
Ik zou zeggen neem eens een kijkje op hun site en misschien worden jullie net zo enthousiast als ik ( wij ).
Ook natuurlijk een leuk idee om als cadeau te doen voor Vaderdag dat er binnenkort zit aan te komen.

En voor dat ik het vergeet te zeggen ze hebben voor ons vrouwen ook dames overhemden,  hoe gaaf is dat.
*Deze blogpost is gesponsord

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?