Weekend weg met vrienden? Dít neem je allemaal mee!

Ga je binnenkort een weekend weg met vrienden? Wat een heerlijk vooruitzicht! Of jullie nu een stedentrip gaan maken of juist een rustig weekend in de natuur doorbrengen – het is verstandig om je goed voor te bereiden en de juiste spullen mee te nemen. Hier kun je allemaal aan denken!

Weekend weg met vrienden

Weekend weg met vrienden


Goede weekendtas of koffer

Allereerst heb je natuurlijk een goede tas nodig om al je spullen in kwijt te kunnen. Ga na wat hierin jouw voorkeur is. Weekendtassen zijn bijvoorbeeld ideaal om in één keer je kleding en verzorgingsproducten in te kunnen gooien. Er past lekker veel in zo’n tas, wat het tot een praktische keuze maakt. Ook een koffer kan een handige optie zijn, als je de spullen liever achter je aan wilt laten rollen in plaats van wilt dragen.

Een Tumi koffer is stevig, maar kent wel een sportieve look – zo lijkt het niet direct alsof je op zakenreis gaat. En ook in zo’n koffer kun je veel benodigdheden kwijt!


Verschillende soorten kleding

Aangezien je maar een weekendje weggaat, is het misschien niet nodig om je halve garderobe mee te brengen. Het is echter wel handig om voor verschillende activiteiten bijpassende kleding mee te hebben! Organiseren jullie een chic avondje met een uitgebreid diner? Dan trek je iets moois aan.

Voor het uitbrakken en bankhangen de volgende dag wil je echter weer je joggingpak bij je hebben. Staat er een sportieve dag op de planning? Vergeet dan je sportkleding niet. Ga op die manier na wat je allemaal nodig hebt voor het weekend.


Eten en drinken

Natuurlijk gaan jullie lekker eten en drinken tijdens het weekend weg. Hoewel jullie vanuit de verblijfplaats ook prima naar de supermarkt of een restaurant kunnen gaan, is het tevens handig om zelf wat mee te nemen.

Denk aan wat chips, snoep of chocolade – daar kun je je vrienden blij mee maken. Ook lekkere biertjes of goede flessen wijn vallen in de smaak. Het is leuk om dat mee te nemen van thuis!

lekker eten en drinken tijdens het weekend weg


Spelletjes

Ook tof om mee te nemen van thuis: spelletjes. Of dat nu bordspelletjes zijn of juist actieve spelletjes in de buitenlucht: je weet zelf het best waar jij en je vrienden het meest van houden. Het voorkomt in ieder geval verveling tijdens de reis, want nu is er altijd iets te doen.


Vermaak voor me-time

Tot slot kun je eraan denken om wat vermaak voor me-time mee te nemen. Voel je immers niet verplicht om elk uur van dat weekend weg met je vrienden door te brengen.

Als je bijvoorbeeld met een grote groep op pad gaat, is het relaxed om je af en toe even af te zonderen. Lees een boek, of neem je koptelefoon mee om muziek of een podcast te luisteren. Zo laad je weer even op!

Dít neem je allemaal mee!

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?