Top 5 Diy ’s met Schelpen – Decoratie

De zomervakantie zit eraan te komen. En veel van ons gaan op vakantie naar een warm land. Maar blijf je thuis dan is het ook heel leuk om een dagje naar het strand te gaan. En wat doen we als we op het strand zijn, jazeker schelpen zoeken. Vooral als je kinderen hebt is het leuk om samen schelpen te zoeken, in verschillende maten en kleuren. En nu denk je maar wat moet ik toch met al die schelpen?. In dit artikel laten wij jullie zien wat voor Diy’s je met schelpen kunt maken.

Wij hebben voor jullie een top 5 gemaakt. Zodat je er zelf mee aan de slag kunt gaan. Bekijk hieronder onze top 5 met leuke Diy’s met schelpen.

Deze Diy met schelpen is van ons zelf. Wij vinden deze echt heel cool. En hoort zeker thuis in deze top 5. Het zijn pasfoto’s of kleine foto’s die je kunt ophangen in een glazen pot. Gevuld met schelpenzand en schelpen. En ook nog eens heel makkelijk om te maken.

Amanda van de blog Mind and Beauty laat zien hoe je saaie theelichthouders in een nieuw jasje kunt steken. En wij vinden ze echt geweldig!!!. Zo breng je het zomerse gevoel zeker in huis.

Rowana van de blog Bobbie’s Home laat zien hoe jezelf een schelpen krans kunt maken. Je kunt zo’n krans natuurlijk ook kopen in de winkel. Maar hoe gaaf is het om er zelf een te maken.

Deze schelpenspiegel van Amanda mag zeker niet ontbreken in onze top 5 Diy’s met schelpen. Hoe gaaf is deze schelpenspiegel. Wij vinden hem helemaal geweldig. Een echte eye-catcher. Kijk snel hoe Amanda deze schelpenspiegel heeft gemaakt.

Linda en Miranda van de blog Thuisleven laten zien dat je met gips en schelpen iets heel leuks kunt maken. Deze Diy kun je op hangen maar ook leuk om gewoon ergens neer te leggen als decoratie. En zeker ook heel gaaf om dit samen met je kinderen te maken.

En wat vinden jullie van onze top 5 Diy’s met schelpen. Graag willen wij iedereen bedanken dat wij deze Diy met schelpen mogen delen op onze blog. Wij hebben zeker genoeg inspiratie op gedaan en gaan er zelf ook mee aan de slag. Dus heb je schelpen en weet je niet wat je ermee moet doen. Dan weten wij zeker dat er hier in onze top 5 er zeker iets bij zit zodat jullie lekker aan de slag kunnen gaan. Veel plezier met het zoeken van de schelpen en natuurlijk ook daarnaar met het maken.

Veel Liefs Elsa en Inge

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

2 Reacties

    • Elsa
      15 juli 2018 / 8:36 pm

      Zeker Ingrid ☻ Is echt leuk! ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?