Decoratie Diy om de tafel te dekken

Deze decoratie Diy om de tafel te dekken is gemaakt van vilt. Het is een mooi stuk vilt, geknipt in de vorm van een presentje. Supermooi en chic voor de feestdagen. Ook heel mooi voor een verjaardag of bruiloft. Op elk bord leg je deze decoratie van vilt. De kleur kun je zelf kiezen.

Decoratie Diy om de tafel te dekken

Decoratie Diy om de tafel te dekken

Dat is heel leuk omdat je met de kleur heel makkelijk de uitstraling van je tafel kunt bepalen. Bijvoorbeeld: voor een bruiloft kun je een mooie neutrale kleur gebruiken(wit, grijs of beige), voor een party (blauw, oranje, rood enz.), voor Sinterklaas en kerst (rood, bruin, zilver of goud), babyshower (baby blauw en licht roze), voor Pasen (geel, groen, roze en licht blauw) en natuurlijk jouw lievelingskleur voor een diner met familie of vrienden.

tafel te dekken

Zoals je ziet je kunt alle kanten op met deze zelfgemaakte decoratie. Supermakkelijk goedkoop en leuk om te doen. Eigenlijk is het: opslaan, printen en knippen, meer is het niet. Op die manier kunt deze decoratie maken zoveel als je wil en wanneer je het nodig hebt. De kleur kun je zelf bepalen en veranderen wanneer je wil. Ook handig vind je niet. Op de markt vind je meestal heel goedkoop vilt in alle kleuren.

Ook op internet is het makkelijk te vinden. Wil je deze Diy van stof maken met patroon dat kan ook, als het een beetje dikke en stevige stof is. Een ander idee is om je lievelingsstof te plakken op het vilt. Zo heb je 2 kanten.

Als je dit hebt gemaakt, laat het ons even weten door op sociaal media @elsarblog te gebruiken, dat zullen we echt superleuk vinden. Succes! En vooral heel veel plezier met het maken.


Wat je nodig hebt:

A4 ElsaRblog presentje

1 vel wit papier (kopieerpapier)

Knopspeldjes

Schaar

Pen

Vilt


Aan de slag:

Sla op en print (met kopieerpapier) het A4 ElsaRblog presentje.

Vervolgens knip je de cadeau afbeelding uit het A4.

Daarna leg je het geknipte A4 ElsaRblog presentje sjabloon op het stuk vilt en maak het vast met knopspeldjes.

Nu met een pen of stift teken je het presentje sjabloon op het vilt.

Met een schaar, knip je het presentje uit het vilt.

Sla op en print (met kopieerpapier) het A4 ElsaRblog presentje.

Tdaaaa… Klaar!


A4 ElsaRblog presentje

 

 

A4 ElsaRblog presentje

A4 ElsaRblog presentje


Decoratie Diy om de tafel te dekken

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?