4 tips voor het kiezen van de perfecte wenskaart

4 tips voor het kiezen van de perfecte wenskaart

We kunnen allemaal wel soms een extra opkikkertje gebruiken en wenskaarten zijn daarin een mooie stap in 2024! Of we nu juist willen laten zien dat we van iemand houden, dankbaar zijn of ons verdriet willen delen, met een mooie kaart kun je deze emoties mooi overbrengen. Maar hoe kies je hierin de juiste kaart? In deze blog hebben we een aantal fijne tips opgeschreven die je hiermee helpen. Let’s go!

#1 De juiste gelegenheid kiezen

Ben je op zoek naar een wenskaart? Dan is het belangrijk dat je vooraf bepaalt voor welke gelegenheid je de kaart nodig hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verjaardagen, baby’s die geboren worden of een jubilea. Daarnaast is het ook essentieel om te weten of je de kaart naar een vrouw, man, jongen of meisje stuurt, zodat je zeker weet dat de kaart volledig past bij de ontvanger. Wel zo fijn! Een andere belangrijke tip is om te bedenken welke relatie je hebt met de ontvanger. Net zoals een verjaardagskaart verschilt van een kerstkaart, ziet een kaart voor een 40-jaar getrouwd jubileum er natuurlijk anders uit dan die voor je favoriete collega.

#2 Een thema kiezen

Ben je helemaal overtuigd van de juiste gelegenheid? Dan is het nu tijd om een thema te kiezen. Er zijn gelukkig zoveel verschillende thema’s te vinden, dus kies iets wat past bij de ontvanger. Vier je bijvoorbeeld de verjaardag van je zus? Kies dan voor een leuke, grappige kaart met bloemen of haar favoriete kleur. Wanneer je een babyshower organiseert, is het een leuk idee om een schattige, zachte kaart te versturen met bijvoorbeeld tekeningen gemaakt door kinderen..

#3 Kies voor kwaliteit

Doe het liever goed! Kies een kaart van kwaliteit en laat aan de ontvanger zien dat je om hem of haar geeft én dat extra moeite en aandacht is gestoken in het uitzoeken van de juiste kaart. Dit geeft ook meteen een betere look & feel. Dit betekent natuurlijk niet dat je het duurste kaartje moet kiezen, maar een kaart die er goed uitziet en die ook niet snel vlekt of vervaagt na een tijdje. Dat zou zonde zijn!

#4 De kaart personaliseren

Maak je een kaart voor 25 jaar getrouwd? Dan is het natuurlijk extra leuk om indruk te maken met een mooie, zelf ontworpen kaart. Schrijf nog een leuk berichtje voordat je de kaart opstuurt. Zo kan jouw lieve zus of favoriete collega zien dat je er echt wat tijd en moeite in hebt gestoken. Dat is altijd een fijn gevoel!

Ben je klaar om de perfecte wenskaart te vinden? We hopen dat je met deze tips binnen no-time een mooie favoriet vindt. Denk hierbij aan de juiste gelegenheid, thema en natuurlijk een kaart van kwaliteit. Last but not least is het belangrijk om de kaart te personaliseren om het extra speciaal te maken. We wensen je veel succes en plezier met het kiezen van jouw favoriete wenskaart!

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?