Creatieve Linkparty favorieten van Januari – Verzameling

Creatieve Linkparty favorieten van Januari is het eerste artikel van mijn favorieten van onze Creatieve Linkparty. Wat betekent dat: Vanaf dit jaar (2021) zijn we begonnen met Linkparty en daaraan kan iedereen meedoen als het binnen het thema blijft.

Het thema van Januari is 3D en daar kunnen de deelnemers hun creaties delen door de blauw knop te gebruiken. Zoals je al gezien hebt, doe ik dit niet alleen. Wij zijn een team van 5 enthousiaste bloggers die elke dag bezig zijn met creativiteit. Natasha van Mamaduizendepoten , Melanie van Meldiy, Emmy van Webkonijn en wij (ElsaRblog).

Ik en Inge kiezen ons favoriete top 3 en mijn collega bloggers, kiezen ook hun favorieten. Dus ben je niet bij onze favorieten, mss ben je wel bij de favorieten van mijn andere collega’s. Snel kijken zou ik zeggen.

Creatieve Linkparty favorieten van Januari

Wat leuk is, als je gekozen bent in onze favoriete 3D Creatieve Linkparty top 3 krijg je een link naar je blog, dat is meteen goed voor de linkbuilding. Op die manier krijg je automatisch meer bezoekers en betekent meer  bekendheid. Ook op onze Social media delen we het artikel.

Maar nu naar de volgende uitdaging. Voor de maand  Februari is de thema Lego. Op elke eerste zaterdag van de maand kun je projecten delen met ons door de blauw knop te drukken en te delen. Ik maak ook een project voor je. Oudere projecten kun ook gedeeld worden, als het maar bij het thema blijft. Dus houdt onze post in de gaten voor zaterdag 6 Februari, dan kun je meteen je projecten delen. Maximaal 10.


Top 3 – Creatieve Linkparty favorieten van Januari

Creatieve Linkparty favorieten van Januari

Button favoriet creatieve linkparty 3dSta je in mijn top 3? Dan heb je de titel ‘Favoriet’ verdient en ontvang je een badge. Deze mag je bij jouw creatie plaatsen. Het is zeker niet verplicht, maar het is natuurlijk wel leuk. Zo kan iedereen zien dat jij hebt meegedaan aan onze linkparty en dat jouw creatie benoemt is tot favoriet. Superleuk!


Jufsylvie.peuterwereld: The rainbow fish

Jufsylvie.peuterwereld: The rainbow fish

Super maar echt super schattig deze vis met glitters in een opgeblazen plastic zak. Een geweldig en simpel 3D diy . Wil je meer van deze superleuke projecten dan like jufsylvie.peuterwereld op Instagram.

Crea met kids: 3d dieren van karton knutselen

Deze zelfgemaakte 3D dieren is helemaal top om met kinderen te doen. Heel makkelijk als je alles stap voor stap volgt op Crea met kids.  En zoals je ziet aan het resultaat is het echt de moeite waard om te maken. Vind je niet?


Hello sewing: heart pillow pattern

Hello sewing: heart pillow pattern

Volgende maand is Valentijnsdag en dit project past perfect om te maken voor deze dag. Leuk om voor je lief te maken. Op Hello Sewing kun je alles stap voor stap zien met video en ook patroon. Nu is alleen nog aan de slag gaan. Happy Valentijn!


Dit waren onze favorieten van de maand Januari. Volgende maand kiezen we weer onze favorieten. Alvast bedankt voor het delen van jullie project op onze Creatief Linkparty. Succes en hopelijk  tot het volgende thema.  Dat is Lego.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik !

4 Reacties

 1. 30 januari 2021 / 9:16 am

  Leuke favorieten heb je gekozen. En weer zo anders dan mijn favorieten. Het was een super gezellig linkfeestje. Op naar het volgende feest😃

  • Elsa
   Auteur
   30 januari 2021 / 12:36 pm

   Ja leuk!! ☻♥

 2. 9 februari 2021 / 6:03 pm

  thank you so much for featuring my heart shaped pillows. I’m thrilled to see them here on your lovely blog.
  Thank you so much for the opportunity to share my makes with you
  Have a wonderful week ahead, Elsa and Inge

  • Elsa
   Auteur
   11 februari 2021 / 8:12 pm

   You’re welcome ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?