Creatieve Linkparty favorieten van November-Verzameling

Creatieve Linkparty favorieten van November is vandaag online i.pv. zaterdag. Mijn planning ging een beetje mis, maar zoals men altijd zegt “beter later dan ooit” dus met die instelling heb ik mijn favorieten van de maand November voor je. Helaas was er deze maand niet veel gedeeld. Dat is wel heel jammer omdat je kans maakt voor een link naar je post. Heel aantrekkelijk voor de linkbuilding.

Sommige mensen betalen daar veel geld voor, en wij op deze manier doen we het met heel veel plezier, helemaal gratis. Het gaat om het plezier wat wij hebben met knutselen en creatief zijn. En nu gaan we naar mijn Creatieve Linkparty favorieten van November.

Creatieve Linkparty favorieten van November

Favorieten van November


Ps. ben je niet bij onze favorieten, misschien ben je wel bij de favorieten van mijn andere collega’s. Snel kijken zou ik zeggen. Wat leuk is; als je gekozen bent in onze favoriete Karton Creatieve Linkparty top 3 krijg je een link naar je blog, dat is meteen goed voor de linkbuilding. Op die manier krijg je automatisch meer bezoekers en dat betekent meer bekendheid. Ook op onze Social media delen we het artikel.

Maar nu naar de volgende uitdaging. Voor de maand December is het thema Klei.

Op elke eerste zaterdag van de maand kun je projecten delen met ons door op de blauwe knop te drukken en te delen. Ik maak ook een project voor je. Oudere projecten kun ook gedeeld worden, als het maar bij het thema blijft. Dus houdt onze post in de gaten voor zaterdag 4 December, dan kun je meteen je projecten delen. Maximaal 10.


Top 3 – Creatieve Linkparty favorieten van November

Top 3 – Creatieve Linkparty favorieten van November

Sta je in mijn top 3? Dan heb je de titel ‘Favoriet’ verdient en ontvang je een badge. Deze mag je bij jouw creatie plaatsen. Het is zeker niet verplicht, maar het is natuurlijk wel leuk. Zo kan iedereen zien dat jij hebt meegedaan aan onze linkparty en dat jouw creatie benoemt is tot favoriet. Superleuk!


An.creatief Een swingende kikkermuts met een vlieg op zijn tong
Over creatief gesproken, daar is deze schattige kikkermuts een mooi voorbeeld van. Angelique Hulspas laat je op Instagram veel leuke projecten zien om met kinderen te knutselen.

Dinos_en_regenbogen: Dinos traktatie
Dinos_en_regenbogen Dinos traktatie

Mijn collega blogger Natasha is heel creatief en is dol op Dinos. Op Instagram legt ze uit hoe ze deze traktatie heeft gemaakt. Heel leuk vind je niet?


Creaaas: Takje met bloemen 🌿🌸
Creaaas Takje met bloemen

Agnes is een trouwe deelnemer van onze #CreatieveLinkparty. Elke keer verrast ze mij met zulke mooie projecten. Wat een mooie bloemetjes. Bedankt Agnes dat wij mogen genieten van je projecten. Jij bent echt heel creatief. 


Dit waren mijn favorieten van de maand November. Volgende maand kiezen we weer onze favorieten. Alvast bedankt voor het delen van jullie project op onze Creatieve Linkparty. Succes en hopelijk tot het volgende thema. Dat is Klei.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

2 Reacties

 1. 30 november 2021 / 12:10 pm

  Hoi Elsa,
  dank je en leuk dat ik je kan verrassen met mijn creaties.
  Creatieve groetjes van Agnes

  • Elsa
   Auteur
   30 november 2021 / 7:22 pm

   ♥♥♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?