Creatieve Linkparty favorieten van April – Verzameling

Creatieve Linkparty favorieten van April was heel lastig om 3 favorieten te kiezen. Omdat we toch keuzes moesten maken, heb ik  3 supermooie projecten voor je. Deze maand was makkelijk om iets te maken, maar helaas ik en Inge hadden het ontzettend druk met privézaken zodat we er niet aan toe zijn gekomen.

Hopelijk dat het volgende maand iets beter gaat. Zoals je kunt zien in onze creatieve Linkparty van April waren er heel veel ideeën. Van boekenleggers, bloemen zelf maken, memory spel, sterren, tafeldecoratie, visitekaartjes, krant kunst, een vliegende pterodactylus, de hapgrage goudvis, Afrikaanse maskers enz. Zoals je ziet gewoon inspiratie met papier als basis van deze superleuke Diy’s.

Wij hebben 3 superleuke projecten met Papier die je ook heel makkelijk zelf kunt maken. Elk project met Papier is op ieder artikel heel goed uitgelegd om zelf aan de slag te gaan. Wij vonden alle projecten echt inspirerend. Super!!!

Het thema van April is Papier en daar kunnen de deelnemers hun creaties delen door de blauwe knop te gebruiken. Zoals je al gezien hebt, doe ik dit niet alleen. Wij zijn een team van 6 enthousiaste bloggers die elke dag bezig zijn met creativiteit. Natasha van Mamaduizendepoten, Melanie van Meldiy, Emmy van Webkonijn ,  Lindi van linspiration en wij (ElsaRblog).

Creatieve Linkparty favorieten van April - Verzameling

Ik en Inge kiezen ons favoriete top 3 en mijn collega bloggers, kiezen ook hun favorieten. Dus ben je niet bij onze favorieten, misschien ben je wel bij de favorieten van mijn andere collega’s. Snel kijken zou ik zeggen.

Wat leuk is; als je gekozen bent in onze favoriete PapierCreatieve Linkparty top 3 krijg je een link naar je blog, dat is meteen goed voor de linkbuilding. Op die manier krijg je automatisch meer bezoekers en dat betekent meer bekendheid. Ook op onze Social media delen we het artikel.

Maar nu naar de volgende uitdaging. Voor de maand Mei is het thema Crêpepapier. Op elke eerste zaterdag van de maand kun je projecten delen met ons door op de blauwe knop te drukken en te delen. Ik maak ook een project voor je. Oudere projecten kun ook gedeeld worden, als het maar bij het thema blijft. Dus houdt onze post in de gaten voor zaterdag 1 Mei, dan kun je meteen je projecten delen. Maximaal 10.


Top 3 – Creatieve Linkparty favorieten van April

Top 3 – Creatieve Linkparty favorieten van April

Sta je in mijn top 3? Dan heb je de titel ‘Favoriet’ verdient en ontvang je een badge. Deze mag je bij jouw creatie plaatsen. Het is zeker niet verplicht, maar het is natuurlijk wel leuk. Zo kan iedereen zien dat jij hebt meegedaan aan onze linkparty en dat jouw creatie benoemt is tot favoriet. Superleuk!


Annekoendigitaal: Grappige wortel traktatie met gratis printable

Annekoendigitaal: Grappige wortel traktatie met gratis printable

Op de blog Annekoendigitaal , (die ik al een tijd volg) zijn zo’n leuke traktaties te vinden en ook heel veel gratis printables. Deze wortel traktaties zijn een goed voorbeeld ervan. Neem snel een kijkje op de blog en leer hoe je deze grappige wortel traktatie kunt maken.


Linspiration: Maak je eigen kamerplanten van papier

Linspiration: Maak je eigen kamerplanten van papier

Wil je deze schattige Monkey Mask en Pannenkoek papierplant maken? Dat is supermakkelijk. Het enigste wat je moet doen is op de blog van Lindi kijk hoe zij dat gedaan heeft. Echt heel makkelijk!


The house on silverado: Easy DIY Easter Napkin Rings

The house on silverado: Easy DIY Easter Napkin Rings

Ik hou heel erg van servetten versieren om de tafel te dekken. Dit servet is heel schattig met het konijntje op het papier. Ik vind het echt heel mooi gedaan Niky.


Dit waren onze favorieten van de maand April. Volgende maand kiezen we weer onze favorieten. Alvast bedankt voor het delen van jullie project op onze Creatieve Linkparty. Succes en hopelijk tot het volgende thema.  Dat is Crêpepapier.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?