Creatieve Linkparty favorieten van Juli – Verzameling

Het is alweer zover! De Creatieve Linkparty favorieten van Juli is vandaag. Zoals je gewend bent van ons, komen er veel leuke projecten voorbij en dat is echt heel leuk om te zien. Ik heb 3 superleuke projecten met Water die je ook heel makkelijk zelf kunt maken. Ik vond alle projecten echt inspirerend. Super!!!

Het thema van Juli is Water en daar kunnen de deelnemers hun creaties delen door de blauwe knop te gebruiken. Zoals je al gezien hebt, doe ik dit niet alleen. Wij zijn een team van 5 enthousiaste bloggers die elke dag bezig met creativiteit. Natasha van Mamaduizendepoten, Emmy van Webkonijn, Lindi van linspiration,  Melanie van Meldiy, en ik  Elsa van ElsaRblog.

Creatieve Linkparty favorieten van Juli – Verzameling

Ik kies mijn favoriete top 3 en mijn collega bloggers, kiezen ook hun favorieten. Dus ben je niet bij onze favorieten, misschien ben je wel bij de favorieten van mijn andere collega’s. Snel kijken zou ik zeggen. Wat leuk is; als je gekozen bent in onze favoriete Water Creatieve Linkparty top 3 krijg je een link naar je blog, dat is meteen goed voor de linkbuilding. Op die manier krijg je automatisch meer bezoekers en dat betekent meer bekendheid. Ook op onze Social media delen we het artikel.

Maar nu naar de volgende uitdaging. Voor de maand Augustus is het thema Krijtjes. Op elke eerste zaterdag van de maand kun je projecten delen met ons door op de blauwe knop te drukken en te delen. Ik maak ook een project voor je. Oudere projecten kun ook gedeeld worden, als het maar bij het thema blijft. Dus houdt onze post in de gaten voor zaterdag 7 Augustus, dan kun je meteen je projecten delen. Maximaal 10.


Top 3 – Creatieve Linkparty favorieten van Juli

Top 3 – Creatieve Linkparty favorieten van Juli

Sta je in mijn top 3? Dan heb je de titel ‘Favoriet’ verdient en ontvang je een badge. Deze mag je bij jouw creatie plaatsen. Het is zeker niet verplicht, maar het is natuurlijk wel leuk. Zo kan iedereen zien dat jij hebt meegedaan aan onze linkparty en dat jouw creatie benoemt is tot favoriet. Superleuk!


Alotlikelot: Decotime crafts aquamarkers 

Alotlikelot: Decotime crafts aquamarkers 

Deze DecoTime Crafts aquamarkers zijn echt ideaal om je creatieve kant te laten zien. Ze zijn te koop bij Action en Charlotte is helemaal enthousiast  hier over. Lees meer op haar blog waarom.


Webkonijn: Regenwolk knutsel

Webkonijn: Regenwolk knutsel

Deze regenwolk is zo schattig en zo makkelijk om te maken. Wat is nu leuker dan iets maken met kinderen wat hun eigen kamer kan opvrolijken. Mooi! Vind je niet?


Mamaduizendpoot: Media art met blaadjes

Mamaduizendpoot: Media art met blaadjes

Knutselen met natuurlijke materialen is altijd superleuk! Zoals je ziet, Natasha heeft een mooi kunstwerk gemaakt met blaadjes, eikels en verschillende soorten papier. Lees meer op haar blog hoe zij het gemaakt heeft.


Dit waren mijn favorieten van de maand Juli. Volgende maand kiezen we weer onze favorieten. Alvast bedankt voor het delen van jullie project op onze Creatieve Linkparty. Succes en hopelijk tot het volgende thema. Dat is Krijtjes.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?