Happy mandarijn traktatie – Fruit wat kan je ermee?!

Happy mandarijn traktatie is een blije traktatie om te maken voor school of kinderfeestje (als alles normaal is zonder corona virus). In de tijd van lock-down is het soms lastig om positief te blijven, maar wij hebben hoop en hoop kan niemand van ons afpakken.

Wij gaan er vanuit dat deze nachtmerrie met Corona snel voorbij is. Gelukkig gaat de basisschool langzaam open. Een leuke traktatie als je voor de eerste keer naar school gaat. Voor een kinderfeestje als toetje.

elsarblog Happy mandarijn traktatie - Fruit

Mandarijnen zijn heel gezond. Mandarijnen zijn rijk aan vitamine C. Voor het immuunsysteem is vitamine C heel effectief tegen virussen en bacteriën. Op dit moment hebben we vitamine C, echt hard nodig voor onze gezondheid. Provitamine A vind je ook in mandarijnen en die helpen je om de huid te laten stralen en in conditie te blijven.

Heb je problemen met de stoelgang dan zijn mandarijnen ook heel goed voor je omdat mandarijnen rijk zijn aan vezels. Redenen genoeg om mandarijnen te gaan eten en deze traktatie te maken. Vind je niet?

 elsarblog Happy mandarijn

Deze happy (blij) mandarijn traktatie kun je mooi apart inpakken met doorzichtig papier. En een mooi strikje. Supermakkelijke traktatie om met kinderen te maken. Ook gezond is hier van toepassing. Ik vind het een hele schattige traktatie. En jij?

Heb je deze traktatie gemaakt? Laat het ons dan weten door een reactie te plaatsen op ElsaRblog of op onze social media @elsarblog #elsarblog. We vinden het echt supergaaf om jouw mening te horen.


Wat je nodig hebt voor 3 happy mandarijnen traktaties:

Mandarijnen →3

Zoete pretzels →3

Munt blaadjes →3

Chocolade decoratiestiften (Dr. Oetker)

Stuks dropveters (optioneel) →3


Aan de slag:

Begin met mandarijnen te schillen.

Maak een gezicht op de mandarijn met chocolade decoratiestift. Let op:De bovenkant van de mandarijn is waar de mandarijn geen gat heeft maar schil.

Maak een gezicht op de mandarijn

Steek een zoute pretzel in het midden van de bovenkant.

Steek de munt blaadje erin.

een stukje dropveter vastzetten door middel van een knoop

En als laatste, als je dat mooi vindt een stukje dropveter vastzetten door middel van een knoop.

Pin:Happy mandarijn traktatie 

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?