Een Oldtimer huren voor een dag – Lifestyle

Een Oldtimer huren voor een dag dat is één van de vele dingen die wij gedaan hebben in de vakantie. Zo zeg wat een super vakantie hebben wij gehad. In Nederland (#staycation) wel te verstaan i.v.m. de corona zochten wij het niet op om naar het buitenland te gaan. En ook zeker geen spijt van. Drie weken lang hebben we iedere dag genoten.

Een Oldtimer huren voor een dag

Een Oldtimer huren voor een dag dat is één van de vele dingen die wij gedaan hebben in de vakantie.

Zo zijn we uiteten geweest lekker op een terrasje gezeten met een drankje erbij. Naar het strand geweest lekker uitwaaien, o nee er was niks om uit te waaien het was bloed heet en geen enkel zuchtje wind maar evengoed was het gezellig.

We hebben ook nog een aantal keer gebarbecued met de kinderen met mijn ouders, broer en schoonmoeder en ook een paar keer met vrienden. Wat super gezellig was maar als ik zo terug kijk hebben wij wel veel gebarbecued deze vakantie. Dat is ook wel te merken aan mijn broeken, zitten ietsjes strakker dan normaal,hihi. Maar waarvan ik nog steeds een lach op mijn gezicht krijg dat is toch wel van die oldtimer huren. Zo zeg wat was dat gaaf.

Een Oldtimer huren voor een dag

Wij hadden ervoor gekozen om met een rode Ford Mustang cabrio uit het jaar 1966 te gaan toeren

Wij hadden ervoor gekozen om met een rode Ford Mustang cabrio uit het jaar 1966 te gaan toeren. We hebben dit met zijn vieren gedaan Elsa met haar man en ik met mijn man. Het was Elsa’s droom om een keer in een Ford Mustang cabrio te rijden en die droom is zeker uitgekomen. Die kan ze dan nu ook van haar bucket list afvinken.

Het was Elsa's droom om een keer in een Ford Mustang cabrio te rijden en die droom is zeker uitgekomen.

Het was Elsa’s droom om een keer in een Ford Mustang cabrio te rijden en die droom is zeker uitgekomen.

Zo en wat een motor zit erin zeg, bij het starten hadden we alle vier de haren op onze armen overeind staan. Niet normaal wat een geluid. En wat een bekijks hebben we gehad met deze Ford Mustang en als de mensen niet keken dan trapte je gewoon even het gaspedaal in en dan keken ze toch wel.

En wat een bekijks hebben we gehad met deze Ford Mustang

En wat een bekijks hebben we gehad met deze Ford Mustang

Wat ook heel leuk was is dat we de puzzelroute van 105 km hebben gereden. Je moest dan een route volgen, je kwam dan langs 11 highlights en bij 10 van de highlights kreeg je dan een vraag. Uiteindelijk moest je van de letters van de antwoorden het juiste woord vormen.

Nou of dat ons gelukt is, nee niet echt maar we hebben wel gelachen en vooral genoten van de omgeving. Je kunt volop genieten van het Hollands polderlandschap, de mooie weiden, koeien en paarden, verschillende kerktorens en molens.

Hollands polderlandschap, de mooie weiden, koeien en paarden, verschillende kerktorens en molens.

Hollands polderlandschap, de mooie weiden, koeien en paarden, verschillende kerktorens en molens.

Echt prachtig deze route. Dus wil je ooit een Ford Mustang huren voor een dag of een andere oldtimer dan is deze route echt een aanrader. Ook hebben we heerlijk geluncht bij een boerderij. We hebben in één woord een geweldige dag beleefd. En zeker voor herhaling vatbaar we zijn er nog steeds van aan het naar genieten.

Misschien dat we de volgende keer voor een Volkswagen bus gaan lijkt me ook helemaal te gek met van die gordijntjes erin. Maar deze ervaring met de rode Ford Mustang nemen ze niet meer van ons af.

Een Oldtimer huren voor een dag - Lifestyle

Een Oldtimer huren voor een dag – Lifestyle

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?