De 5 leukste ideeën voor aan de muur

De 5 leukste ideeën voor aan de muur en

Ben jij net verhuisd of wil je jouw woning een make-over geven? Dan zijn er verschillende dingen waar je aan moet denken. Wellicht denk je in eerste instantie aan meubels en accessoires, maar wanddecoratie is minstens net zo belangrijk voor de sfeer in huis. Denk daarom goed na wat je aan de muren wilt hangen. Ga jij voor persoonlijke foto’s, groene planten of voor een ander soort wanddecoratie.

Vereeuwig je mooiste herinneringen

Heb jij samen met je geliefden een mooie reis gemaakt, ben je onlangs getrouwd of ouder geworden en wil je deze herinneren vereeuwigen? Kies dan voor hexagon foto’s. Dankzij deze zeshoekige foto’s creëer je een gezellige en persoonlijke sfeer in huis. Het voordeel van dit type wanddecoratie is dat je na verloop van tijd de foto’s kan vervangen. Naast foto’s van de mooiste herinneringen kan je ook andere hexagons ophangen, zoals een met je favoriete quote. Bij Modulari kan je kiezen uit verschillende materialen en formaten. Zo weet je zeker dat de hexagon foto’s helemaal aansluiten bij jouw smaak en wensen.

Hang je favoriete tijdschriften aan de muur

Ben jij dol op het lezen van tijdschriften? Hang dan een mooi tijdschriftenrek op en stop hier jouw favoriete tijdschriften in. Een tijdschriftenrek is te koop in allerlei vormen en maten. Het kan bijvoorbeeld gemaakt zijn van hout of metaal, met ruimte voor meerdere tijdschriften. Ben je zelf een beetje handig? Maak er dan zelf een! Ook kan je dit type wanddecoratie gebruiken om andere spullen in op te bergen.

De urban jungle trend

Laat meer groen terugkomen in je woning door middel van speciale plantenbakken die je aan de muur kan hangen. Hiermee volg je de urban jungle trend. Deze trend wordt gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke materialen en groene kleuren. In de plantenbakken aan de muur kan je verschillende soorten hangplanten stoppen, wat zorgt voor een mooi geheel. Ook leuk: maak zelf plantenhangers van bijvoorbeeld macramé, voor een unieke uitstraling.

Muurcirkels door het hele huis

Een muurcirkel is leuk voor in de baby- of kinderkamer, maar ook voor in de woonkamer. Waar je voor de kinderen kiest voor een schattig design met dieren, zijn er voor de woonkamer hele andere designs beschikbaar. Zo behoren een grafische print en een afbeelding van het strand of het bos tot de opties. Maak je het liever persoonlijker? Dan kan je ook een of meerdere muurcirkels bestellen met eigen foto’s. Kies voor je favoriete foto van het gezin, een mooie reisfoto of een andere fijne herinnering.

Prikbord in de vorm van hexagons

Met een prikbord aan de muur kan je alle kanten op. Je kan hier polaroid foto’s aan ophangen, maar ook een zelfgeschreven boodschap of andere tierelantijntjes. Ook qua formaat is er veel mogelijk. Ga voor een gehele muur die uit kurk bestaat, hang een rechthoekig of rond prikbord op of kies voor een prikbord in de vorm van meerdere hexagons. Deze hexagons van kurk kan je afwisselen met hexagon foto’s, waardoor het een uniek geheel wordt.

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?