Hartige taarten – bladerdeeg.

hartige taarten

Hartige taarten met bladerdeeg. Wat tof dat wij deze lekkere recepten mogen delen met jullie. En daarvoor willen we graag onze collega bloggers voor bedanken. Zonder jullie hadden we nu niet zo,n mooie lijst met hartige bladerdeeg taarten. Bij elk recept staat de link erbij van de blogger. Zodat je het recept op je gemak nog eens terug kunt lezen. Veel plezier met het bekijken van deze heerlijke recepten.

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

Cookingdom: Hartige Lente taart met asperges en ei

hartige lente taart met asperges en ei

Deze hartige taart ziet er heel feestelijk uit. En dat komt vooral door de ham en de gekookte eitjes. Deze taart is echt super lekker en ziet er ook nogeens bijzonder uit. Toch staat dit recept binnen een half uurtje op tafel. Heel lekker als lunch. Ariete heeft nog meer lekkere recepten en leuke dingen die met eten te maken hebben op haar blog staan.

——————————————————————————————————————————————————————————————————

Keukenatelier: Galette met geroosterde ratatouille

galette met geroosterde ratatouille

Dit heerlijk recept heeft Louise gemaakt. Deze Franse galette is heerlijk om in de zomer te eten. Deze kleurrijke ratatouille gehuld in een jasje van bladerdeeg zit namelijk vol met zomerse geuren en smaken. De ratatouille word geroosterd in de oven. Waardoor de smaken van de groente nog intenser worden en zo kan het vocht van de groente enigszins verdampen. Hierdoor wordt de galette lekker knapperig.

————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Do Me a Flavour: Quiche met geitenkaas en kastanjechampignons

quiche met geitenkaas en kastanje champignons

Deze vegatarische quiche ziet er heerlijk uit. Lindsey was zelf heel benieuwd hoe de hazelnoten het zouden doen in een quiche. En ze moet zeggen…verrassend goed. Op haar blog vindt je nog meer lekkere recepten en reviews over restaurants en foodevents die ze bezocht heeft. Dus interessant om een kijkje te nemen.

————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Annie Pannie: Plaattaart met zoete aardappel en feta

plaattaart met zoete aardappel en feta

Andrea bedenkt creatieve recepten met veel groente op haar blog. Net even iets anders en heerlijk van smaak. Deze taart met zoete aardappel is heerlijk als lichte maaltijd met een salade erbij of als lunch. Wat natuurlijk ook lekker is om de taart in stukjes te snijden en te serveren bij de borrel.

————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Koken met Anita: Hartige taart met asperges, broccoli en bacon

hartige taart met asperges,broccoli & bacon

Hou jij van asperges maar wil je een keer iets anders proberen. Dan moet je zeker deze hartige taart met asperges, broccoli en bacon eens proberen. Anita plaatst op haar blog lekkere recepten en andere leuke food-nieuwtjes. die je niet mag missen. Dus neem vooral een kijkje.

———————————————————————————————————————————————————————————————————

The Lemon Kitchen: Gözleme met spinazie, feta en kipdöner

gözleme met spinazie,feta en kipdöner

Dit geweldig gerecht van Jadis is simpel om te maken en is zo klaar. Gözleme met spinazie, feta en kipdöner is echt zo lekker!!!. Yufka bladeren zijn te koop bij een Turkse supermarkt. Jadis is gepassioneerd over alles wat met eten te maken heeft. Ze maakt ook prachtige foto’s van haar gerechten. Dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op haar blog.

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

ElsaRblog: Hartige taart voor Pasen met tonijn en eieren

hartige taart met tonijn en eieren

En als laatste deze hartige taart met tonijn en eieren. Deze lekkere taart heeft Elsa zelf bedacht en gemaakt. De combinatie van deze ingrediënten zijn zo lekker. Bladerdeeg, tonijn, eieren, rode ui, peterselie en olijfolie als finishing touch. Deze taart is heerlijk als hoofdgerecht met een lekkere groente soep erbij.

Wij hopen dat jullie genoten hebben van deze lijst aan heerlijke gerechten. Stuk voor stuk zijn deze gerechten zeker de moeite waard om een keer te proberen. Of het nu voorbij de lunch is of als hoofdmaaltijd of voor bij de borrel een hartige taart doet het altijd goed. Veel plezier met het maken van deze hartige taarten.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

6 Reacties

    • Inge minten
      Auteur
      14 mei 2018 / 12:42 pm

      Graag gedaan Jadis, groetjes Elsa en Inge

  1. 13 mei 2018 / 1:53 pm

    Leuk dat mijn recept in deze heerlijke hartige verzameling mag staan, dankjewel! Groetjes Louise

    • Inge minten
      Auteur
      14 mei 2018 / 12:36 pm

      Graag gedaan Louise, groetjes Elsa en Inge

    • Inge minten
      Auteur
      17 mei 2018 / 12:30 pm

      Dankjewel Ingrid, o leuk moet je zeker doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?