Gratis labels voor Moederdag – Feestdagen –

Moederdag is een speciale dag voor iedereen, maar voor mij op dit moment is dat heel sterk. Mijn vader is al een paar jaren overleden en ik mis hem nog elke dag.

Mijn moeder zie ik steeds ouder worden en dan besef ik dat we van elk moment samen moeten genieten omdat de tijd begint te dringen en daar wil ik niet eens over nadenken. Ik hou heel veel van haar en mijn leven zal heel anders zijn als zij er niet was.

Elke Moederdag doen we ons best om onze moeder te verwennen, en dat moet ook, vind ik. Bij Moederdag hoort een cadeau, los van een lekker ontbijt op bed of middag lunch. Om mijn cadeau nog meer speciaal te maken heb ik hele leuke en lieve labels ontworpen, om mijn cadeau nog mooier te kunnen maken. Zijn labels op A4 die jij kunt downloaden, printen en knippen, zo simpel is het.

Zijn gratis labels, die je kunt printen en in 2 minuten in de hand kan hebben. Ik heb de tekst  Mama i love you omdat voor mij het de meeste krachtige en duidelijke tekst is  wat mijn moeder voor mij betekend.

Deze gratis labels voor Moederdag zijn schattig, maar heb je al een idee voor een cadeau? Op “Tips voor jou” heeft Anja een leuk artikel geschreven met gratis Moederdag cadeaus speciaal voor kinderen. Een aanrader om te lezen!

Deze labels voor Moederdag zijn heel leuk voor cadeautjes, voor een bos bloemen, of zelf op een cupcake of taart. Nu is de keuze aan jouw waar jij het voor wilt gebruiken, je kunt er ook een slinger van maken met verschillenden hartjes, ook super leuk!

Ik wens alle moeders een leuke en liefdevolle Moederdag!!

 Liefs, “moeder” ElsaR

Druk op de foto,download en print ?Gratis labels voor Moederdag ( Mama i love you) .

 

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik !

4 Reacties

 1. Irene
  28 april 2017 / 7:58 am

  Bijzondere labels. Mooi dat je nog zoveeel mogelijk tijd met je moeder wilt doorbrengen.

  • ElsaR Blog
   28 april 2017 / 2:25 pm

   Dankjewel Irene ☻♥

 2. Ilse van Kreanimo
  29 april 2017 / 7:34 pm

  Super mooi!En héérlijk die madeliefjes overal. We plukken ze nu alle dagen als we van school naar huis gaan…Samen met de paardenbloemen pluisjes 🙂

  • ElsaR Blog
   30 april 2017 / 6:09 pm

   Dankjewel Ilse, ja de madeliefjes zijn heel mooi en schattig. Hier bij ons zijn er ook heel veel ☻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?