Alles over herdenkingssieraden, zoals een ketting met foto

Alles over herdenkingssieraden, zoals een ketting met foto

Is er onlangs een dierbare van je overleden die je graag op een bijzondere manier zou willen herdenken? Zoek je misschien een mooi sieraad met een speciale betekenis, zodat je deze persoon altijd bij je kunt dragen? Een ketting met foto is dan een mooie optie, maar je kunt ook iets heel bijzonders laten doen met de as van de overledene.

In deze blogpost lees je alles over de meest populaire herdenkingssieraden. Al deze sieraden zijn zeer geschikt als herinnering aan een overleden persoon, dus kies vooral het sieraad wat jij zelf het mooist vindt. De reden dat juist deze drie zo geschikt zijn als herdenkingssieraad, is dat ze stuk voor stuk te personaliseren zijn. Daardoor kun je ze afstemmen op de persoon die voor jou zoveel betekende (of betekent).

Sieraden met de as van een overledene

Een van de meest bijzondere manieren om een overleden persoon te herdenken is door het dragen van de as sieraden uit de webshop van Monzaique.nl. Dit zijn zilveren of gouden sieraden (doorgaans hangers) die aan de binnenzijde hol zijn, zodat je er de as van de overleden persoon in kunt doen. Ze worden geleverd met een mini schroevendraaier, zodat je het sieraad gemakkelijk kunt openen. Vaak wordt geadviseerd om de sluiting na het vullen met een druppeltje lijm vast te zetten. Zo weet je zeker dat je de as nooit kunt verliezen.

As sieraden worden vaak gedragen als herinnering aan een dierbaar persoon, maar ook als een huisdier is overleden zijn ze zeer geschikt. De enige voorwaarde is dat je je vier- of tweevoeter hebt laten cremeren, zodat je over de as beschikt.

Een sieraad met foto van je geliefde

Een andere zeer geschikte manier om een dierbare altijd bij je te dragen is een ketting met foto, tevens verkrijgbaar in de webshop van Monzaique.nl. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende opties:

  • Een graveerhanger; de foto wordt daarbij in het materiaal gegraveerd
  • Een dubbelzijdig medaillon; een hanger die je moet openmaken om de twee foto’s te zien
  • Een enkelzijdige hanger; een hanger waarbij de foto altijd zichtbaar is

Een persoonlijk sieraad met naam of datum

Vind jij het niet zo’n prettig idee om een foto of zelfs de as van de overleden persoon bij je te dragen? Dan kun je ook gewoon voor een gegraveerde hanger kiezen en enkel diens naam of een speciale datum laten graveren. Ook dat is namelijk mogelijk bij Monzaique.nl.

Dit is natuurlijk nog slechts een kleine selectie uit de vele opties die je hebt om middels een sieraad een persoon te herdenken. Bekijk de website om alle gepersonaliseerde sieraden te bekijken en kies het sieraad dat het beste bij je past.

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?