Het jaaroverzicht 2020 van ElsaRblog – Persoonlijk

Het jaaroverzicht 2020 van ElsaRblog is stiekem een superleuk artikel om te schrijven omdat ik kan terugblikken op alles wat wij hebben meegemaakt met ElsaRblog. Elke keer een supergrote verrassing, hoe ElsaRblog groeit. Dit jaar is, net zoals afgelopen jaren het aantal bezoekers flink gegroeid. Het klinkt misschien heel raar maar voor ons is het een soort beloning voor al het harde werk.

Inge en ik werken beiden fulltime en om dat te combineren met een blog is soms heel erg lastig, maar wij doen ons best om je inspiratie te kunnen geven zoals met nieuwe recepten en met andere onderwerpen. Ik moet jullie opbiechten dat ik stiekem  veel energie terug van blogger… haha…


Dit jaar is het raarste jaar wat ik tot nu toe dat heb meegemaakt. Corona pfff… ik kan het woord niet meer horen. Corona betekent voor mij, eenzaam, verdrietig, machteloos en nog heel veel meer. Ik hou zo veel van knuffelen en nu opeens mag ik mijn moeder en schoonouders niet meer knuffelen en laten voelen hoe veel ik van ze houdt. Is toch niet eerlijk! Vooral voor oude mensen is het nog moeilijker om te beseffen hoe de realiteit is. Onmenselijk!

ElsaRblog: Elsa & Inge

ElsaRblog: Elsa & Inge


Mijn dochter werkt af en toe bij een uitvaart en tijdens de eerste lock-down was dat heel zwaar voor haar. Een keer kwam ze huilend thuis omdat ze heel verdrietig was omdat een oude man zijn vrouw moest opgeven door corona. Hij had zelf ook corona en was bij de uitvaart helemaal ingepakt, hij stortte helemaal in van verdriet en niemand mocht hem troosten. Hoe erg is dat? Vreselijk! Als ik er aan denk krijg ik nog steeds een brok in mijn keel!

Sanne had een heel mooi artikel voor jullie over thuisblijven tijdens Corona en hoe je kunt proberen er iets van te maken na alle verdrietige gebeurtenissen.

Langs deze weg willen Inge en ik je heel erg bedanken voor alle vertrouwen en hopen naar een superleuk en vooral gezond 2021. Hou je goed!

Maak het thuisblijven iets leuker

Maak het thuisblijven iets leuker


De 4 best bekeken artikelen van dit jaar (2020) zijn:

 1. Elsarblog bij kreadoe 2018
 2. Luxe dessert om te maken 
 3. Creme van mascarpone met aardbeien
 4. Bastogne parfait

Ik ben benieuwd welk artikel volgend jaar in onze top 4 staat. Jij ook?

De 4 best bekeken artikelen van dit jaar (2020) zijn:

De 4 best bekeken artikelen van dit jaar (2020) zijn:


Zoals het meeste mensen weten, had ik nul ervaring met schrijven en fotografie, toen ik met bloggen begon. Na een tijd is fotografie mijn groot passie geworden en dat is te zien in mijn foto’s. Ik heb geïnvesteerd in een nieuwe camera en tegenwoordig koop ik backdrops van Lucie bij mylucie.

Echt een aanrader voor alle bloggers. Lucie en haar team hebben ontzetten mooie achtergronden die je kunt gebruiken bij je foto’s. Geloof me het is echt een verschil als je dat doet. Ik kan ze natuurlijk ook zelf maken en bestellen maar daar heb ik geen tijd voor met mijn vaste baan van 40 uur en blogger. Ik laat dat over aan mensen die er ervaring in hebben om dat te doen en dat is voor mij Lucie. Echt bedankt hier voor je inspiratie!

 Myluciebackdrops: Brown scratches vinyl backdrop ML230

Myluciebackdrops: Brown scratches vinyl backdrop ML230


Pinterest heeft nog steeds onze voorkeur als sociaal media kanaal. Met veel geluk groeit onze Pinterest account heel goed en dat zie je terug in ons bezoekersaantal. Vorig jaar hadden we 3000 volgers en nu al 6000. Helemaal te gek, natuurlijk! Heel erg bedankt allemaal! … ook Fleur ☻

Pinterest ElsaRblog

Pinterest ElsaRblog


In dit bizarre jaar van 2020 zijn er ook leuke dingen gebeurd. Zo hebben we 2 keer in 2 regionale bladen gestaan. Een keer onze boekenlegger in het maandblad van Friesland Post. Supergaaf!

En de tweede was onze servetvouwen voor een diner in het blad van WA-Plus magazine voor Waregemse plussers. Ook heel leuk!

Zo hebben we 2 keer in 2 regionale bladen gestaan.

Zo hebben we 2 keer in 2 regionale bladen gestaan.


Dit jaar hebben verschillende artikelen gezien van Sanne en Nikita dat vonden we helemaal te gek om met deze twee kanjers samen te werken. Ik hoop dat er volgend jaar nog meer mooie artikelen voorbijkomen. Dankjewel, namens mij en Inge.

ElsaRblog: Nikita & Sanne

ElsaRblog: Nikita & Sanne


Dit jaar is onze rubriek wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Hier gaan we in 2021 gewoon mee door. Er zijn nu 73 bloggers die hebben meegedaan en dat is superleuk om te zien en te lezen. 73 verschillende artikelen met echt unieke en supermooie foto’s. Wil je ook meedoen? Dat kan door op deze link te klikken. Ga vervolgens naar uitleg om te zien wat je moet doen. Maar dat is niet alles.

Myanmar Bagan: foto van waar is Bea

Myanmar Bagan: foto van waar is Bea – Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Bea Deel 45

Daarnaast hebben we ook een supergave rubriek die het: “Ik woon mooi, ik woon in …”. Wij hebben al 5 delen gepubliceerd en natuurlijk komen er nog meer leuke artikelen over waar je woont en waarom je het zo leuk vind om je stad of dorp te wonen. Zoals de andere rubrieken, kun je ook hier weer meedoen door een paar vragen te beantwoorden. Klik hier voor de uitleg en ik hoop dat we binnenkort een artikel van jou mogen publiceren.

Huub Reijnders: Kasteel Helmond

Huub Reijnders: Kasteel Helmond

Ik hoop dat je/jullie heel veel plezier hebben met onze blog en nog steeds met heel veel plezier terug komen. In ieder geval doen wij ons best om je/jullie te verrassen met leuke ideeën, lekkere recepten en heel veel inspiratie. Heel erg bedankt dat je/ jullie er zijn. ☻♥

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

4 Reacties

 1. Alice rooyakkers
  27 december 2020 / 8:06 pm

  Toppers zijn jullie, ga zo door 👍😘

  • Elsa
   Auteur
   27 december 2020 / 8:33 pm

   Dankjewel lieverd!!! ♥

 2. 28 december 2020 / 6:14 am

  Bedankt voor het noemen van onze fotografie achtergronden! Lieve groeten Lucie

  • Elsa
   Auteur
   28 december 2020 / 9:57 am

   Graag gedaan Lucie. Alvast een gezond en fijne nieuwjaar! ☻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?