Inspiratie met loungesets van Karwei – Buiten inspiratie

Inspiratie met loungesets: Het voorjaar is bijna in zicht en ik krijg meteen Lente kriebels. Nog even (denk ik) en het is Zomer, lekker weer, lange dagen, heerlijk!!! Als het mooi weer is, gaat iedereen naar buiten, leuk om te zien hoe de kinderen lekker aan het spelen zijn achter in het park bij ons. Met mooi weer, buiten zitten, helemaal tot rust komen in de tuin. Lekker ontspannen is één van mijn grote wensen.

Om buiten lekker en comfortabel te zitten, zijn loungesets de ideale oplossing. Gelukkig zijn er hele mooie loungesets in diverse vormen en maten, kleuren en materialen.

Inspiratie met loungesets

Inspiratie met loungesets

Binnenkort willen we een loungeset kopen voor bij ons in de achtertuin. Ik ben al begonnen om een beetje rond te kijken wat ik mooi vind en wat voor keuzes er zijn. Zo zijn wij onder andere bij Karwei geweest. Bij Karwei hebben ze heel veel ? verschillende loungesets. Verder ben ik op de site van Karwei gaan kijken.


Op de site is het loungeset assortiment in 10 categorieën verdeeld.

Deze categorieën zijn:

➔Materiaal
➔Product soort
➔Kussen meegeleverd
➔Weerbestendig tuinkussen
➔Hoogte
➔Breedte product
➔Lengte
➔Waardering
➔Prijs


Inspiratie met loungesets van Karwei

Inspiratie met loungesets van Karwei


Omdat ik niet kan kiezen wat voor sfeer ik in de tuin wil hebben, heb ik collages gemaakt. Door deze collages kan ik zien wat mij meer aanspreekt en wat voor stijl en sfeer ik in onze tuin wil hebben.

Loungesets van Karwei

Loungesets van Karwei


In onze loungeset moet je heel lekker kunnen zitten en liggen. De loungesets steigerhout hebben een stoere en robuuste uitstraling, daar hou ik van. De loungesets van hard hout, vind ik elegant en  passen overal. Ook op een groot balkon. Maar ik denk dat mijn keuze op de loungeset van wicker materiaal gaat vallen. Die zijn mooi en makkelijk om schoon te maken.

Wat ook handig is bij Karwei service, is dat je 30 dagen bedenktijd hebt

Wat ook handig is bij Karwei service, is dat je 30 dagen bedenktijd hebt


Wat ook handig is bij Karwei service, is dat je 30 dagen bedenktijd hebt. Is fijn als ik twijfel en zie dat het niet is wat ik er van had verwacht, kan ik altijd gratis retourneren in de bouwmarkt. Als ik het terugstuur naar de webshop, zijn de retourkosten gelijk aan de verzendkosten ( €29 of €39). Ik hoop dat ik jullie een beetje heb geïnspireerd en geholpen heb in je keuze voor loungesets.

Loungesets van karwei

Loungesets van karwei

Mijn moto: Geniet van het leven.

 

*Deze blogpost is gesponsord

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik !

2 Reacties

 1. inge minten
  14 maart 2017 / 6:41 pm

  Super Elsa jij hebt mij zeker geïnspireerd.

  • ElsaR Blog
   14 maart 2017 / 6:52 pm

   Dankjewel Inge ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?