Oudejaarsavond met gratis bingokaart – Lifestyle

Oudejaarsavond met gratis bingokaart: 2020, wat een bijzonder jaar. Zeker een jaar om nooit meer te vergeten, maar ook een om op een net zo leuke en mooie manier af te sluiten zoals ieder ander jaar. Ondanks dat dit een andere oudejaarsavond gaat worden dan andere jaren, zijn er genoeg dingen om de avond wat sfeer en kleur te geven.

Oudejaarsavond Bingo

Oudejaarsavond Bingo


Wij van ElsaRblog hebben er een aantal voor jullie op een rijtje gezet!

– Terugblik: Maak een soort quizkaartjes. Op deze kaartjes schrijf je vragen zoals ‘wat is het meest bijzondere moment van 2020 geweest?’ Of ‘Wat is het grappigste moment van 2020 geweest?’. Doe de kaartjes in een glazen pot en pak om de beurt een kaartje uit de pot.


– Afsluiting: Schrijf op een papieren bord of een wensballon wat je graag achter je zou willen laten in 2020. Neem alles nog eens door en laat de ballon op of verband het bord.


– Mini winterbarbecue: Als je een barbecue hebt of een kleine vuurkorf, dan is dat perfect! Koop wat lekkere hapjes die je kan braden op de barbecue en eet deze gezellig op. Of rooster marshmallows boven de vuurkorf.


– Karaoke: liever zin in wat muzikaals? Haal de karaokeset eens tevoorschijn of zet op YouTube een karaokeafspeellijst aan. Meezingen maar!


– Wie ben ik: Maak een bordje met de naam van een bekende Nederlander, tekenfilmfiguur, iemand uit je omgeving of zelfs iemand die het afgelopen jaar een groot onderdeel van jouw leven is geweest. Stel om de beurt vragen aan je gezelschap en kom er zo achter welke naam er op jouw bordje staat. En niet spieken!


– Just Dance: Een ontzettend leuk dansspel waar je op al je favoriete liedjes kan dansen. Het spel is te spelen op de PlayStation, Xbox, Wii maar ook via www.justdancenow.com. Als je het spel via de website speelt heb je alleen maar een je hebt alleen een (tv-)scherm nodig dat verbonden is met het internet en een smartphone als controller om elke kamer in een dansvloer te veranderen. Trek die dansschoenen maar aan!


– Spelletjesavond: Toch meer van de traditionele spelletjes? Trek de speldozen dan maar uit de kast. Er is niets zo gezellig als een avondje Jenga, 30 Seconds, Levensweg of Monopoly. Een lekkere oliebol erbij en het is geheid en gezellige avond.


– De dankbaarheidslijst: Maak samen met je gezelschap een lijst voor alles waar jullie dit jaar dankbaar voor zijn en proost daar samen op. Cheers!


– Bingo: Op internet zijn verschillende bingokaarten te vinden, je hoeft ze maar te Googelen. Er bestaan zelfs speciale themakaarten voor oudejaarsavond, maar nog leuker om te gebruiken, is onze eigen bingokaart van ElsaRblog!

Print de kaarten uit, versier ze een beetje en geef ieder één lege kaart. Leg met je gezelschap een beetje geld bij elkaar voor leuke bingo prijzen of gebruik een aantal lekkere snacks als prijs. Eén persoon roept de bingogetallen of roept de cijfers of plaatjes om!

Oudejaarsavond Bingo

Print de kaarten uit: Oudejaarsavond Bingo


Wij wensen jullie allemaal een gezellige oudejaarsavonden hopen dat jullie dit bijzondere jaar allemaal op een goede en leuke manier kunnen afsluiten en natuurlijk wensen zij jullie een gezond en gelukkig 2021!

Volg:
Sanne van de Boomen
Sanne van de Boomen

Mijn naam is Sanne. Op dit moment studeer ik journalistiek aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg. Schrijven, zoals hoort bij het vak journalistiek, is altijd al een van mijn passies geweest. Niet alleen schrijven; ik ben gek op reizen, dagjes weg en natuurlijk ook eten.

Find me on: Web | Instagram

3 Reacties

  1. Marjolein
    28 december 2021 / 3:50 pm

    Hoi, ik zou heel graag de kaarten printen voor de oud en nieuw bingo om dat op mijn werk te spelen, maar het lukt niet om de kaarten te printen.
    Kan je me daarmee helpen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?