Het jaaroverzicht 2021 van ElsaRblog

Het jaaroverzicht 2021 van ElsaRblog is een korte samenvatting van de meeste gebeurtenissen rond ElsaRblog. Dit jaar was een jaar van goede en minder goede dingen. Ik zal beginnen met de leuke dingen. ElsaRblog groeit niet zo snel als ik had gewild maar er zit een stijgende lijn in. Een van mijn dromen is parttime voor mijn blog schrijven. Nu is het meer een hobby, waar ik niet van kan leven. Helaas. Maar blijft leuk en dat is het belangrijkste.

Minder nieuws is dat Inge is gestopt met ElsaRblog. Zij is echt een super schattige oma geworden. Dat gun ik haar uit van harte. Dankjewel lieve Inge voor alles wat wij samen hebben gedaan. Jij bent echt een super oma en super vriendin.

Het jaaroverzicht 2021 van ElsaRblog

Het jaaroverzicht 2021 van ElsaRblog


Gelukkig heeft mijn man de smaak te pakken en zo helpt hij me heel veel door af en toe een artikel te schrijven en natuurlijk om mijn artikelen onder de loep te nemen. Zoals heel veel mensen weten, beheers ik de Nederlandse taal niet goed, maar ik doe mijn best. Dankjewel!!

Het jaaroverzicht 2021 van ElsaRblog: Ook Sanne schrijft af en toe superleuke artikelen voor ElsaRblog.

Sanne houdt van schrijven en studeert journalistiek. Als je haar artikelen leest snap je dat ze met veel liefde en passie zijn geschreven, zoals dit artikel over Curaçao of beter gezegd Dushi korsou.

 Het jaaroverzicht 2021 Sanne Curaçao

Het jaaroverzicht 2021 Sanne Curaçao


De 4 best bekeken artikelen van dit jaar (2021) zijn:

 1. Elsarblog bij kreadoe 2018
 2. Luxe dessert om te maken 
 3. Bastogne parfait
 4. Creme van mascarpone met aardbeien
Het jaaroverzicht 2021: 4 best bekeken artikelen

Het jaaroverzicht 2021: 4 best bekeken artikelen


Dit jaar heeft Annemiek van Puur Figuur, artikelen geschreven voor ElsaRblog. Alle artikelen hebben als doel, iedereen te stimuleren om gezond te eten. Door verschillende recepten op Elsarblog te verzamelen, plus tips en advies kun je dat makkelijk doen.

Bijvoorbeeld: gezond eten op je werk 5 tips of 10 koolhydraatarme. Bedankt Annemiek voor je bijdragen.


2021 heb ik meegedaan met #creatievelinkparty.

Met nog andere 4 bloggers zijn we uitgedaagd om elke maand iets creatiefs te maken binnen het thema. Uiteraard elke maand was er een nieuw thema. Ook elke maand heb ik mijn favorieten gekozen van alle projecten die gedeeld zijn via onze Linkparty. Een superleuke uitdaging die ik had niet willen missen. Dankjewel dames voor de leuke samenwerking.

Het jaaroverzicht 2021: Creatieve Linkparty

Het jaaroverzicht 2021: Creatieve Linkparty


Pinterest is nog steeds mijn lievelingskanaal op Sociaal media. Instagram en Twiter doe ik omdat het bijna moet als blogger om iets te doen en Facebook vind ik heel handig. Maar Pinterest is echt een wereld voor mij. Gelukkig groeit mijn account heel goed en af en toe krijg ik hele leuke reacties met foto’s erbij, zoals bij deze pin. Echt superleuk! Thx everybody ☻


Het jaaroverzicht 2021 van ElsaRblog: De “Ik woon mooi” is een rubriek waar je als Nederlander laat zien, hoe mooi je woont.

Hoe trots ben je op je geboorteplaats of woonplaats. Hier vind je alle verhalen over verschillende steden of dorpen. Veel tips en hotspots. Een aanrader voor iedereen om te lezen.  In deze rubriek delen gast bloggers hun ervaring met ons. Wil je ook mee doen en laten zien hoe mooi je woont?! Klik hier voor de uitleg om mee te doen.

Kinderdijk

Kinderdijk


En nu mijn grote wensen voor mijn blog:

Een nieuwe template zal ik echt willen. Professioneel met eigen logo en design. Een droom! Een andere wens is een boek maken met eigen foto’s. Wie weet. Brengt het jaar 2022 me een van deze wensen of niet! Dat kan ook hahaha… Voor nu wens ik je het allerbeste van de wereld met veel liefde en gezondheid. Op naar een geweldig 2022.

Liefs Elsa

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

2 Reacties

 1. Inge
  30 december 2021 / 8:07 pm

  Dankjewel schat voor jou lieve woorden❤️En wie weet wat het jaar 2022 jou zal brengen, ik hoop op heel veel goeds en dat je nog meer gaat groeien met jou blog want dat is wat jij het liefste doet. Love you❤️

  • Elsa
   Auteur
   31 december 2021 / 9:50 am

   Dankjewel lieverd ♥ love you to ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?