Lente decoratie maken met takjes en viltballetjes

Lente decoratie maken met takjes en viltballetjes is een kleurrijke diy. Supermakkelijke decoratie om te doen. Voor de Pasen is het leuk met gele viltballetjes. In de Lente worden we meteen vrolijk met alle bloemen langs de weg. De dagen worden steeds langer en het mooie weer komt steeds dichterbij. Heerlijk gevoel is dat.

Nu nog het Corona virus verslaan en dan kunnen eindelijk genieten van ons normale leven. Deze Lente decoratie met takjes is supergaaf voor in je huis. Je kunt het in een grote vaas met grote en grove takjes in verschillende lengten en met verschillende kleuren viltballetjes op tafel zetten. Of als je het simpel wil houden, alleen met een kleur zoals wit of beige.

Lente decoratie maken met takjes en vilt balletjes

Hou je van een strak of industrieel interieur dan kun je de takjes ook schilderen met zwart of wit en zwarte of witte viltballetjes gebruiken. Zoals je ziet de uitstraling van deze zelfgemaakte decoratie voor de Lente bepaal je zelf. Zelfgemaakte decoraties zijn uniek en dat maakt het zo speciaal als je zelf aan de slag gaat. Ik ben zelf altijd bezig met zelfgemaakte decoraties voor mijn huis, vooral in de woonkamer ben ik vaak bezig. En jij? Ben je ook zo’n knutselaar?

Als je dit hebt gemaakt, laat het ons even weten door op sociaal media @elsarblog te gebruiken, dat zullen we echt superleuk vinden.

Lente decoratie maken met takjes en vilt balletjes


Wat je nodig hebt:

Verschillende takjes (van afmeting)

Viltballetjes

Lijmpistool

Schaar of mes


Aan de slag:

Met een puntje van de schaar of mes, maak je een gaatje in een vilt balletje.

Breng met een lijmpistool de lijm aan op het uiteinde van het takje en vervolgens steek je er het vilt balletje op waar je een gaatje hebt gemaakt.

Decoreer het takje met meer vilt balletjes

Decoreer het takje met meer viltballetjes. Zoveel je maar wil. Ik heb niet veel gedaan maar je kunt er makkelijk meer plakken als je dat mooier vind.

 

 

Lente decoratie

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

2 Reacties

 1. Nicole B.
  1 april 2021 / 8:03 pm

  Een heel leuk idee.
  En zo gemakkelijk te imiteren.
  Ik heb nog genoeg vilten ballen, nu moet ik takken verzamelen.
  Fijne avond,
  Nicole

  • Elsa
   Auteur
   1 april 2021 / 10:12 pm

   Dankjewel 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?