Ik woon mooi, ik woon in Groningen – met Yvonne deel 3

In de rubriek van Ik woon mooi, ik woon in….. vertelt Yvonne waarom zij het zo leuk vind om in de stad Groningen te wonen. En wat er zoal te beleven is en waarom je de stad een keer zou moeten bezoeken. Deze trotse moeder heeft geen introductie nodig dat doet ze zelf heel leuk in deze rubriek, ik heb er niets meer aan toe te voegen. Veel leesplezier en tot de volgende van ik woon mooi, ik woon in….

Ik woon mooi, ik woon in Groningen – met Yvonne deel 3

Wil je ook net als mij meedoen aan deze geweldige rubriek van Ik woon mooi, ik woon in… Lees hier de instructies.


* Wie ben je.

Hoi, ik ben Yvonne trotse moeder van 3 leuke boys, founder en hoofdredacteur van Vegalifestyle.nl. Als jong meisje was ik echt al een dametje. Parfum, lippenstift, gezichtsmasker geweldig vond ik dat. Dat ik na mijn middelbare school een opleiding ging doen om schoonheidsspecialiste te worden, was voor velen dan ook geen verrassing. Daarna visagie opleiding en jaren door heel Nederland en soms Europa gewerkt als visagiste. Een beautyblog was een logisch gevolg en deze blog is uiteindelijk uitgegroeid tot mij online magazine, waar mijn beauty kennis zeker niet mag ontbreken.

* Vertel iets over je woonplaats of geboorteplaats. 

Zo’n 15 jaar geleden ben ik naar Groningen verhuisd. Wat ik zo leuk aan Groningen vind, is dat het altijd leeft. Als je het centrum in gaat is er altijd wel iets te doen. Wat het centrum van Groningen zo mooi maakt zijn zeker de leuke winkelstraten. En in het centrum heb je allemaal leuke hofjes en andere bezienswaardigheden.

Groningen: Lily en rose

Groningen: Lily en rose

Verschillende leuke musea. En wij hebben de Martinetoren! Deze is niet alleen heel erg mooi om naar te kijken, maar ook superleuk om te beklimmen. Van binnen zie je een stukje geschiedenis en wie weet mag jij ook wel de klok even luiden. En bovenop heb je een fantastisch uitzicht over de stad.

*Wat zijn jouw favoriete hotspots?

Groningen heeft meerdere lekkere hotspots. Zo ga ik graag lunchen bij Feelgood of de Herbivoor. En dineren doe ik o.a. graag bij de kult en Taverna Doris (Grieks). En voor beide kun je goed terecht bij het Concerthuis, zowel binnen als op het terras is het goed vertoeven.

Groningen: Lily en rose

Groningen: Lily en rose

*Wat maakt jouw stad of dorp zo uniek?

De gezelligheid in de stad. Er is altijd wel wat te beleven of te doen in de stad en dat maakt het wel erg leuk. En de gezellige winkelstraatjes.

Groningen: Lily en rose

Groningen: Lily en rose

*Waarom vind jij dat onze lezers een keer jouw stad of dorp moeten bezoeken?

Kom ik toch weer op de gezelligheid. Je kunt er heerlijk door de winkelstraten slenteren. En ergens neerploffen voor een lekkere lunch en als je dan helemaal uitgeshopt bent in een van de gezellige restaurantjes dineren.

Groningen: Cookinglife

Groningen: Cookinglife

Het pareltje van Groningen … De Hoornse plas. Dit is echt bijzonder een geweldig stuk natuur in Groningen. Het is de recreatieplas van Groningen. Als je daar bent waan je op vakantie. Het is zo fijn, lekker en mooi daar.

*Wat is er zoal te doen.

We hebben mooie parken (stadspark, Noorder plantsoen), en supermooi natuurgebied (Kardinge) met een lekkere recreatieplas. Diverse musea.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

2 Reacties

  • Elsa
   Auteur
   6 november 2020 / 7:38 pm

   Dankjewel! Oh leuk! Mss is het een idee om mee te doen met deze rubriek ☻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?