Kleurenpalet winter 2016 – nr. 1

Kleurenpalet winter 2016: Beste lezers vanaf vandaag wil ik elke maand een kleurenpalet publiceren om jullie te laten inspireren. Een Kleurenpalet is altijd handig met zijn verrassende kleuren. Is een hulp om te gebruiken voor sites of voor thuis, als steun voor de kleuren combinatie op de muur of voor de accessoires.

Kleurenpalet winter

Kleurenpalet winter

Foto van Wilco Minten, bedankt Wilco!

Ik persoonlijk vind het een bron van inspiratie, ik hoop dat jullie dat ook vinden. Deze maand december is grijs van kleur maar tegelijk is het niet echt koud, en dat voel je terug in de mooie oud-roze, paarse achterkleur. Ik vind heel mooi en sfeervol. En jullie?
Laat jullie ook inspireren.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?