De beste hartige recepten voor Pasen – Paasbrunch

De beste hartige recepten voor Pasen laten we jullie zien in dit artikel. We hebben aan onze collega,s bloggers gevraagd om recepten voor de Paasbrunch in te sturen.
We hebben zoveel inzendingen gekregen. Dat we er twee artikelen van maken. Eén met hartige recepten en één met zoete recepten. Het was een lastige keuze omdat er zoveel lekkere recepten tussen zaten. Maar onze keuze is gevallen op deze heerlijke hartige paasrecepten.

De beste hartige recepten voor Pasen - Paasbrunch

We willen graag iedereen bedanken voor alle lekkere recepten. Heel gaaf dat wij deze mogen delen op onze blog. Bij ieder recept staat er de link bij van de blogger. Zodat je het recept nog eens rustig naar kunt lezen.

 

Go, mommy, go: Vrolijk gekleurde gevulde eieren

De beste hartige recepten voor Pasen

De dame achter deze blog is Odile. Ze is een 28 jarige moeder van 2 kids. Haar blog staat vol met leuke artikelen. Die dus alles te maken hebben met het ouderschap en nog veel meer. Ook dit recept. Er zijn veel recepten te vinden voor gevulde eieren. Maar dit recept voor gekleurde gevulde eitjes wil je zeker zien en maken. Het is een hapje wat niet moeilijk is om te maken. Maar wat bij iedereen wel in de smaak valt. En het past perfect bij de paasbrunch.

 

Papapaleo.nl: Aspergequiche van Cassave

aspergequiche

Deze Aspergequiche met bloemkool en cassave is van Claire. Ze is student en daarnaast altijd te vinden in de keuken. Ze wilt graag haar ervaringen met jullie delen. En een helpende hand aanbieden. Wil je Claire en haar blog beter leren kennen. Neem dan een kijkje op haar blog. Deze heerlijke quiche mag dus absoluut niet ontbreken bij de paasbrunch.

 

Bettys kitchen.nl: Gehaktballen met ei

gehaktballen met ei

Betty deelt op haar blog haar favoriete recepten, restaurants, foodevents. En nog veel meer lekkers. Ook deze gehaktballen met ei. Ze zien er zo feestelijk uit. Dat ze zeker tussen de paasbrunch hapjes thuis horen.

 

Patesserie.com: Eggs Benedict

eggs benedict

Tessa Patesserie is een bakblog over zoete en hartige bakrecepten. De lekkerste taarten en gebakjes, broodrecepten drankjes en toetjes. Deze eggs benedict worden gemaakt van geporcheerde eieren. Die je serveert op een geroosterde english muffin met ham en een flinke laag hollandaise saus. Deze combinatie samen is echt overheerlijk. En mag dan ook zeker niet worden gemist bij de brunch.

 

Maudgeniet.nl: Gezonde eiersalade

gezonde eiersalade

Maud is 26 jaar jong. Woont in Twente met haar vriend en twee lieve dochtertjes. Op Maudgeniet.nl vind je artikelen over de mooiste bestemmingen en de leukste hotspots. We kennen allemaal wel de eiersalade met mayonaise. Maar dit is de gezonde variant met kwark. Deze eiersalade is lekker op een Matze Cracker. Wat natuurlijk ook helemaal past bij het paas gevoel.

 

My happy kitchen.nl: Wortel van croissantdeeg met verse eiersalade

wortel van croissantdeeg met verse eiersalade

Anne-Marie woont in Den Haag en is al 25 jaar gelukkig met haar grote liefde. Ze is trotse moeder van een zoon. Op haar blog deelt ze haar passie voor koken en eten. Je vindt er lekkere recepten, handige tips en reviews van restaurants. Dit recept wortel van croissantdeeg gevuld met eiersalade is super leuk voorbij de paasbrunch.

 

Lekker eten met Marlon.nl: Heerlijke kipcocktail

kipcoctail

Marlon is getrouwd en heeft twee kinderen. Op haar blog vind je eenvoudige recepten voor de avondmaaltijd. Maar ook hapjes voor tussendoor en zoetigheden. Een cocktail wordt meestal als voorgerecht geserveerd. Maar deze kipcoctail met walnoten en mandarijntjes past perfect bij de paasbrunch. Het ziet er heel feestelijk uit en is ook nog eens lekker en fris.

Dit zijn onze beste hartige recepten voor pasen. Dus mocht je je paasbrunch nog niet helemaal bij elkaar hebben. Dan weten wij zeker dat je het hier tussen alle lekkere recepten wel kunt vinden. Veel plezier met het maken van de recepten. En wij wensen jullie alvast een Vrolijk Pasen.
Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

4 Reacties

    • Elsa
      Auteur
      29 maart 2018 / 7:21 pm

      Tessa dankjewel, ook van je super lekkere recept ☻

    • elsarblog
      31 maart 2018 / 7:05 pm

      Haha… dankjewel Nicole. Alvast een Fijne Paasdagen x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?