KreaDoe – Winactie

Wij zijn zo enthousiast wij mogen namelijk twee keer twee vrijkaarten verloten onder onze lezers voor het event KreaDoe. Hoe gaaf is dat. Nou wij vinden dat heel gaaf. Zou je graag met je vriendin of kind naar dit geweldig evenement willen gaan en kans maken op vrijkaartjes voor de KreaDoe laat dan een reactie achter en like en deel dit bericht op onze facebookpagina. De winnaars maken wij bekend op woensdag 24 oktober. Wij wensen iedereen die kans wil maken op deze vrijkaartjes voor het event KreaDoe heel veel succes. Elsa en ik zijn er zelf zondag 4 november dus wie weet komen we elkaar nog wel tegen. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in.

KreaDoe 2018 vindt plaats van woensdag 31 oktober t/m zondag 4 november 2018 in de jaarbeurs in Utrecht. Het event is tijdens deze dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Zoveel te doen op KreaDoe.

Zo kun je vijf dagen lang creatieve inspiratie op doen. KreaDoe is het event voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY. Veel fijne shops bomvol creatief materiaal, verrassende ideeën, duizenden enthousiaste bezoekers en tientallen superleuke workshops. De nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, fashion, tekenen en schilderen, sieraden maken en meer. Hoe maak ik dat? En wat heb ik er voor nodig? Honderden experts staan vijf dagen lang klaar om deze vragen te beantwoorden en hun kennis met jou te delen.

Op KreaDoe kun je je niet alleen laten inspireren, je kunt er vooral ook veel doen tijdens één van de vele workshops. Zo kun je een workshop chocolade bonbons maken volgen, bloemkaarten fabriceren, sieraden ontwerpen, boetseren en nog veel meer. Dus je zal je hier geen minuut vervelen. Ik denk dat je gewoon tijd te kort komt zoveel te zien en te doen geweldig toch. Dit wil je toch niet missen.

Ook nieuw dit jaar op KreaDoe is het Kidsplein speciaal voor Krea-kids. Je vindt daar een geweldig springkussen, een kleurhoek waar kinderen een speciale KreaDoe-kleurplaat kunnen inkleuren (deze is op te halen bij de balie naast de entree) en een echte KreaDoe tattoo kunnen zetten. Ook kunnen ze er even relaxen in de zitzakken. Perfect dus om even lekker bij te komen en te chillen tussen het shoppen en workshop volgen door.
Op zondag zijn er op het Kidsplein verschillende extra kids workshops. Dus voor de kids is er ook volop te doen. Zij zullen zich ook geen moment vervelen en als de kids het naar hun zin hebben dan wij ook.

Dus dit event is voor groot en klein. Lijk het je leuk om hier bij aanwezig te zijn dan weet je wat je te doen staat. En misschien tot zondag 4 november!!!.

*Deze blogpost is gesponsord    ?

24-10-2018

De winnaars van onze winactie zijn Renske en Irene. ? van Harte Gefeliciteerd!

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

2 Reacties

  1. 23 oktober 2018 / 8:23 am

    Ik zou graag mee,willen loten voor de vrijkaartjes Krea doe. Zolang geleden dat ik er ben geweest.
    Maar ideeën voor de kleinkinderen op is zo leuk! Want mijn kleindochters kan ik nog niet lerenden quilten! (1 jaar en 3 jaar.) maar knippen en plakken wel!???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?