Welkomstbord zelf maken – Diy

Een Welkomstbord zelf maken is heel eenvoudig en goedkoop. Het is canvas beschilderd met krijtverf en gedecoreerd met bloemetjes. Natuurlijk zijn er hele andere manieren en misschien zelfs ook mooier maar voor een party, babyshower, tuinfeest of bruiloft is dit welkomstbord de snelste oplossing.

Wat maakt deze Diy heel leuk en speciaal. Dat zijn de mogelijkheden die je hebt om dit welkomstbord te versieren op eigen wens. Ik heb het heel simpel gehouden met een paar plastic takjes van lavendel, maar verse groen takjes of verse rozen zijn ook mooi. Wat ook heel mooi is voor een bruiloft is dit welkomstbord op een standaard bij de ingang te zetten.

Welkomstbord zelf maken - Diy

Voor kerst kun je het ook heel makkelijk gebruiken met leuk hulst takjes er bij. Op dit zelfgemaakt welkomstbord kun je met krijt schrijven wat je wil, er hoeft niet persé Welkom op te staan.
De afmeting van het welkomstbord kun je zelf bepalen. Er zijn heel veel verschillende afmetingen te kopen in verschillende winkels. Mijn intentie is om je te laten zien hoe makkelijk en goedkoop het kan zijn om er iets leuks van te maken.

Als je dit hebt gemaakt, laat het ons even weten door op sociaal media @elsarblog te gebruiken, zouden we echt superleuk vinden. Succes!

Tip: voor Bruiloft en tuinfeest

Welkomstbord zelf maken - Diy


Wat je nodig hebt:

√ Plastic bloemen, verse bloemen, takjes of andere decoratie

√ Lijmpistool

√ Krijtverf

√ 1 canvas

√ 1 kwast

√ Schaar

√ Touw

√ Krijt (wit)


Aan de slag:

→ Begin met  de canvas te beschilderen met krijtverf.

Welkomstbord zelf maken - Diy

→ Kies nu je decoratie, ik heb plastic lavendel takjes gekozen.

→ Maak een klein boeketje met bloemetjes en vervolgens vastbinden met een stukje touw (zie foto’s).

Welkomstbord zelf maken - Diy

→ Als de krijtverf op het canvas droog is, kun je de decoratie vastlijmen met een lijmpistool. In dit geval het kleine boeketje lavendel.

→ Vervolgens kun je de tekst Welkom opschrijven met een wit krijt.

Welkomstbord zelf maken - Diy

Heel veel plezier met het maken.

Pin: Welkomstbord zelf maken - Diy

Pin: Welkomstbord zelf maken – Diy

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?