Borrelhapje met Pavé à la Leffe – Foodybox

Pavé à la Leffe  hebben we een tijd geleden gekregen in de Foodybox  van Kroon op het werk. Gevuld met lekkere nieuwe producten om te proberen en één van die nieuwe producten is dus ook Pavé à la Leffe. Deze Belgische abdijkazen zijn perfect voor een borrel moment met je vriendin, feestjes, kaasplankje of gewoon voorop een zondagmiddag als borrelhapje met zijn tweetjes of met familie.

Pavé à la Leffe is de eerste Belgische abdijkaas met Leffe bier gemaakt. Ja je leest het goed deze smaak vol kaas is gemaakt met Leffe bier, zowel Blond als Bruin bier. Deze Belgische abdijkaas wordt gemaakt volgens een oorspronkelijk recept, dat is geïnspireerd op het eeuwenoude vakmanschap van de Leffe-brouwers. Tijdens de rijping in de kelders wordt de kaas geïmpregneerd door de aroma’s van het Leffebier.  Pavé à la Leffe bruin heeft een amberkleurige korst met een goudkleurig hart.

Pavé à la Leffe heeft een lichte korst. Allebei zijn het stevige kazen van structuur en smaak. Ook als je geen bier liefhebber bent dat kan je deze abdijkazen ook heel lekker vinden.

Borrelhapje met Pavé à la Leffe

Wij hebben een borrelhapje gemaakt met stukjes Pavé à la Leffe kaas met Leffe bruin, stukjes meloen en gedroogde zalm. De combinatie is perfect met een Leffe bier maar met een witte wijn vinden wij het ook heel lekker!  Dit borrelhapje is heel eenvoudig maar de combinatie maakt het wel heel speciaal.

 Pavé à la Leffe en Leffe bier bruin

Borrelhapje met Pavé à la Leffe , meloen en zalm

Borrelhapje met Pavé à la Leffe , meloen en zalm

Wat je nodig hebt:

Pavé à la Leffe  ( met Leffe bruin)

cocktailprikkers krul

gedroogde zalm

meloen

Aan de slag:

Begin met Pavé à la Leffe  in vierkantjes te snijden ( blokjes) de meloen doe je ook in vierkantjes snijden net zoals de kaas.

Vervolgens wikkel je een stukje gedroogde zalm om het stukje meloen heen.

Steek op een cocktail prikker een stukje kaas, een stukje meloen met zalm en op laatst een stukje kaas.

Serveer meteen dan is het op zijn lekkerst.

PS: Laat ons vooral weten via InstagramFacebook of  Twitter met de hashtag  #ElsaRblog  als je dit gemaakt hebt. Vinden we echt superleuk! !!

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik !

Delen:
, ,
Affiliate linksZijn artikelen waar je kunt doorklikken naar een webshop. Die noemen we affiliate links. Dat betekent dat ik af en toe een kleine vergoeding krijg als je door klikt. En natuurlijk alle kleine beetjes helpen om deze blog te onderhouden.Alvast bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?