Leren schorten en sloven in de horeca zijn “hot” – Review

Leren schorten en sloven in de horeca zijn “hot”: In mijn tiener tijd heb ik in de horeca gewerkt als ober ( Elsa). Is een super leuke ervaring. Ik vind het contact met mensen heel belangrijk. In de horeca is het hard werken maar tegelijkertijd heel leuk om te doen. Omdat het in de horeca heel belangrijk is om er netjes uit te zien speelt de bedrijfskleding daar een grote rol in.

Gelukkig is er met de tijd veel veranderd op dat gebied. Tegenwoordig zijn er meer keuzes in bedrijfskleding. Suit up Now is daar een goed voorbeeld van.

Leren schorten en sloven in de horeca

Leren schorten en sloven in de horeca


Suit up Now is een bedrijf dat vindt dat bedrijfskleding helemaal top moet zijn maar tegelijk ook prettig moet voelen.
Trendsetter in de markt van modieuze bedrijfskleding dus.
Suit Up Now heeft meer dan 500 klanten (zoals: Conservatorium Hotel, Sandton hotels, Golden Tulip, De Bijenkorf, Euromast, enz.

Hun visie is eigentijdse kledingconcepten bedenken en produceren met een mix van fashion & lifestyle.

Suit Up Now wil het verschil maken, en dat is te zien in hun collectie. Vooral de leren schorten en sloven zijn helemaal “hot” en niet meer weg te denken uit de gastronomische sector.

 sloven in de horeca

De schorten zijn mooi, stoer, modern en tegelijk uitstekend bestand tegen hitte. Bij Suit Up Now  kun je een sloof of schort zelf samenstellen, er zijn vele verschillende afwerkingsopties, op deze manier kun je de kleding naar je wens maken en op de behoeften van je organisatie af stemmen.Leren schorten en sloven in de horecaOm dit helemaal te kunnen realiseren heeft Suit Up Now drie geselecteerde merken, Chaud Devant, Witloft en Segers om samen mee te werken. Op deze manier, zijn alle artikelen die je uit voorraad besteld, in principe binnen 5 werkdagen leverbaar en vaak al vanaf 1 stuk na te bestellen. Wat ook heel leuk is, is dat je deze leren schorten en sloven kunt bestellen als geschenken, bijvoorbeeld voor relaties, medewerkers of klanten.


bedrijfskleding

 

Die kun je bestellen met een borduursel of bedrukking naar keuze of zelfs logo’s op de kleding. Ook lederen patches worden vervolgens met de hand op een volledig lederen schort of  sloof gezet. Zo zien we weer dat zelfs bedrijfskleding niet saai hoeft te zijn.

Ik vind de combinatie denim en leer super mooi en helemaal van deze tijd. En jullie?Ik vind de combinatie denim en leer super mooi

Leren + denim schorten

*Deze blogpost is gesponsord

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

4 Reacties

 1. willy Creemers
  27 februari 2017 / 7:34 pm

  is een mooi duidelijk verhaal.ziet er leuk uit

  • ElsaR Blog
   28 februari 2017 / 10:06 am

   Dank je Willy ☻

 2. Nicole orriëns
  2 maart 2017 / 12:21 pm

  Leren schorten, ik wist niet dat die bestonden! Ik vind ze enorm stoer! En ze zien er mooi uit.Huisvlijt

  • ElsaR Blog
   2 maart 2017 / 5:29 pm

   Ja Nicole, zijn heel leuk! ☻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?