10 originele DIY-ideeën om je waardering voor collega’s en werkrelaties te tonen

10 originele DIY-ideeën om je waardering voor collega's en werkrelaties te tonen

Cadeaus zijn de ideale manier om je waardering te tonen voor je collega’s en werkrelaties. Ze kunnen een warm gevoel van erkenning creëren en professionele banden versterken. Maar voordat je je naar de winkel haast, waarom maak je niet zelf een geschenk? Gebruik je creativiteit en voeg een persoonlijk tintje toe. Hier zijn alvast 8 originele DIY-ideeën die je inspireren.

1. Gepersonaliseerde notitieboekjes

Notitieboekjes zijn essentieel in elke kantooromgeving. Versier ze met stof, verf, of papiercollages en voeg een handgeschreven boodschap aan de binnenkant toe. Zo maken je collega’s notities in stijl, terwijl ze zich herinneren hoeveel je om hen geeft.

2. Aangepaste bureau-accessoires

Bureau-accessoires zijn altijd handig en het is eenvoudig om er een persoonlijke toets aan te geven. Denk aan een gepersonaliseerde pen, een potloodhouder of een bureau-organizer met de initialen of de volledige naam van je collega.

3. Zelfgemaakte kalenders

Verder is een zelfgemaakte kalender een geweldig cadeau-idee. Voeg persoonlijke foto’s en belangrijke datums toe. Online zijn er talloze sjablonen beschikbaar die je kan aanpassen. Je collega’s waarderen het ongetwijfeld dat je hen helpt om het hele jaar door georganiseerd te blijven.

4. DIY-mokken

Witte mokken zijn je lege canvas. Schilder, teken, of schrijf met permanente stiften een inspirerende quote of een grappige boodschap op de mok. Bak ze in de oven om je kunstwerk te behouden. Het resultaat? Een unieke mok voor hun ochtendkoffie die hen doet glimlachen. Je kan er ook voor kiezen om een mok te laten bedrukken. Dat is zelfs nog eenvoudiger.

6. Zelfgemaakte kaarsen

Nog op zoek naar het ideale Secret Santa cadeau voor je collega? Dan zijn zelfgemaakte kaarsen een leuk idee. Maak je eigen geurkaarsen of decoratieve kaarsen met bijenwas of sojawas. Voeg een vleugje etherische oliën toe voor een ontspannende geur. Het uiteindelijke cadeau brengt warmte en rust tijdens de knusse feestdagen.

7. Gepersonaliseerde plantenpotten

Schilder of decoreer bloempotten en voeg een kamerplant toe. Planten brengen leven en groen in elke ruimte en helpen de luchtkwaliteit te verbeteren. Het personaliseren van de potjes toont je zorg voor hun welzijn en werkomgeving.

8. DIY-fotoboek

Een fotoboek met herinneringen van gezamenlijke, werkgerelateerde evenementen is een prachtig aandenken. Kies enkele foto’s en voeg korte notities of anekdotes toe om die speciale momenten voor een stukje te kunnen herbeleven.

10. Gepersonaliseerde sleutelhangers

Maak sleutelhangers met de initialen van je collega’s, hun favoriete sportteam, hobby of een ander persoonlijk element. Sleutelhangers zijn praktisch en dienen als een dagelijkse herinnering aan je waardering.

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?