Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 28

Wij zijn alweer aangekomen aan Deel 28 van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Marjolein neemt jullie mee naar haar favoriete vakantie bestemming en vertelt ze hoeveel landen ze al bezocht heeft. En laat ze haar favoriete foto zien die ze gemaakt heeft in Parijs. Op haar blog Foodies Have Arrived neemt ze je mee naar de leukste culinaire hotspots in binnen- én buitenland, deelt ze travel diaries, laat Marjolein je kennismaken met heerlijke (streek)producten, zorgt ze voor lekkere recepten waar je blij van wordt en neemt je mee op ontdekkingsreis in een wereld vol lekkers!

Wil je ook net als Marjolein mee doen aan deze geweldige rubriek. Lees hier de instructies.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Marjolein van Foodies Have Arrived


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Ik ben Marjolein Dop-Bakker(39) van Foodies Have Arrived, een Food & Travelblog. Ik woon sinds een paar jaar in Voorburg en heb de jaren daarvoor in Den Haag gewoond. Ik ben getrouwd met Rogier en heb twee zoontjes.

Op mijn food & travel blog neem ik lezers mee op mijn culinaire ontdekkingsreis naar leuke hotspots, nieuwe producten en lekkere recepten.

 Marjolein van Foodies Have Arrived

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Ik ben niet zo van het tellen maar ik denk dat ik rond de 14 landen bezocht. Foodies Have Arrived focust vooral op citytrips in Europa en overige bestemmingen in Europa.

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom? 

Voor mij is een perfecte bestemming er een waar ik tot rust kom, lekker kan eten, mooie natuur en een leuk dorp waar je kan winkelen dichtbij heb. Dit is voor mij Le Touquet Paris Plage aan de Noord Franse kust. Dit is de plek waar ik mij zo thuis voel. De kust is hier prachtig en geeft mij zo veel rust. Het maakt niet uit hoe het weer is, ik vermaak mij wel. Daarnaast heeft het een heel leuk dorp met goede winkels en veel culinaire adressen.

Lekker op mijn Franse fietsje stappen in de ochtend, een baguette (of eignelijk altijd minstens twee) gaan halen en via het strand weer terugrijden. Daar word ik gelukkig van. Daarnaast zijn we er zo en dat vind ik ook wel prettig. Ik houd van reizen maar niet van op reis zijn.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Marjolein van Foodies Have Arrived in Le Touquet Paris Plage aan de Noord Franse kust

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Naast de kust vind ik de bergen altijd geweldig. We zijn de afgelopen jaren naar Zwitserland geweest in de zomer en vond dat echt geweldig. De natuur is daar zo mooi.

Maar als ik echt moet kiezen zal mijn tweede favoriete bestemming een citytrip zijn. Op dit moment is London mijn favoriete plek omdat ik daar veel inspiratie krijg. Er gebeurt daar zo veel op het gebied van food. Er is altijd wel weer een nieuw product te ontdekken of een nieuw food concept. Waar je vroeger in London geen fatsoenlijk terras kon vinden of kop koffie kon drinken, is dit nu de bakermat van de foodontwikkeling.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Marjolein van Foodies Have Arrived

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Deze foto van Parijs is wel een van mijn favoriete foto’s. Het is zo’n magisch moment de zonsondergang in een stad als Parijs.

Deze foto van Parijs is wel een van mijn favoriete foto’s.

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

Ik ben ooit een keer als 17-jarige naar Rhodos geweest met iemand die alleen maar wilde feesten en weinig cultuur wilde bekijken. Dat was daardoor mijn minste vakantie ooit. Maar ik heb Griekenland hoog op mijn lijstje staan om het een tweede kans te geven. Ik vind vooral bestemmingen waar er een mindere eetcultuur is, minder interessant.

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Pffff heb je even… Volgend jaar zomer willen we graag met de kinderen naar Schotland. Dan zijn we 10 jaar getrouwd en willen we onze huwelijksreis met hen herbeleven. Verder staat Scandinavië op ons lijstje. We hebben gehoord dat we eerst Zweden moeten doen en daarna Noorwegen. Als de kinderen wat ouder zijn willen we graag naar West Canada. En misschien ooit naar Nieuw-Zeeland. En dan staan er ook nog wat citytrip wensen op mijn lijstje… Tja je bent een Food & Travelblogger of niet.

Groeten,
Marjolein

Tip: volg je mij op Instagram   Facebook

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?