Hortensia’s van Goud – Diy

Hortensia’s zijn zo mooi!!! Zowel in de tuin, als in de vaas, als ze gedroogd zijn en als ze in Goud kleur zijn. Is een heel simpele Diy, maar heel mooi! Zo kunnen we zien dat simpele dingen soms het mooiste zijn.

Hortensia’s in gouden kleur passen in elk interieur. Je kunt een Hortensia in verschillende vaasjes van verschillende hoogtes doen of je kunt ze ook in een vaas zetten tussen een verse bos bloemen op tafel. Dat laat ik aan jullie over. Ik heb ze op de vensterbank staan met verschillende vaasjes. Leuk voor een landelijke uitstraling.Hortensia's van Goud - Diy


Wat je nodig hebt:

  • gedroogde Hortensia’s
  • spray van Goud kleur
  • plastic zakjes
  • touw/clipje

Aan de slag:

Begin met de stengel van de Hortensia te beschermen met een plastic zakje en maak vast met een stuk touw, of iets anders, ik heb vast gemaakt met een plastic clipje van een broodzak.

Vervolgens spuit je met de spray door de hele bloem heen. Laat drogen en klaar. Succes!

Tip: Hortensia’s van Goud kleur zijn super leuk voor een krans.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?