Meer informatie over ballonvaart kosten

Meer informatie over ballonvaart kosten

Op zoek naar een uniek cadeau voor een jarige, een bedrijfsuitje of een activiteit voor een familiebijeenkomst? Overweeg een ballonvaart in uw regio! Met een ballonvaart leert u uw omgeving op een hele andere manier kennen, dan wanneer u voor een wandel- of bijvoorbeeld fietstocht zou kiezen. Een vraag die al snel opspeelt: wat zijn de ballonvaart kosten en welke mogelijkheden heb ik hierbij? In dit artikel leggen we de verschillende opties en bijbehorende ballonvaart kosten aan u voor. Een ballonvaart hoeft niet duur te zijn, bijvoorbeeld door te kiezen voor onze lastminute tickets.

 

Ballonvaart kosten bij verschillende opties

Ballonvaartcentrum van Manen biedt u verschillende mogelijkheden, wanneer u een ballonvaart wilt boeken. Kies tussen onze reguliere tickets, onze lastminute tickets en de privé ballonvaarten die we voor u kunnen organiseren. We lichten de opties met de bijbehorende ballonvaart kosten graag nader toe.

 

Reguliere ballonvaart kosten

Bij een reguliere ballonvaart kiest u uit 24 verschillende opstijglocaties, welke verspreid liggen door heel Nederland. Het maakt dat we u vrijwel altijd een opstijglocatie bieden in uw eigen regio. De ballonvaarten vanaf deze locaties worden zowel in de ochtend, als in de avond aangeboden. Het is afhankelijk van het moment in het jaar, op welk tijdstip er vertrokken wordt. Een ballonvaart in de ochtend biedt u een hele andere belevenis dan in de avond; probeer beide opties eens. De ballonvaart kosten voor een avondvaart liggen op 195 euro, voor een ochtendvaart betaalt u 180 euro. Kinderen met een leeftijd tussen de 8 en 12 jaar betalen in beide gevallen 150 euro voor hun ticket.

 

Ballonvaart kosten bij lastminute tickets

Zoals eerder aangehaald werd, kunt u ook voor onze lastminute tickets kiezen. De ballonvaart kosten liggen in dit geval lager dan bij een reguliere ballonvaart. Houd er echter rekening mee, dat de keuzemogelijkheden bij lastminute tickets beperkt zijn; de tickets komen over het algemeen één of twee dagen voor vertrek beschikbaar, afhankelijk van de mate waarin de mand onder de luchtballon gevuld is. Bij lastminute tickets zijn de ballonvaart kosten afhankelijk van de tijd tot vertrek. Des te later u de tickets boekt, des te goedkoper deze zijn.

 

Privé ballonvaart kosten

Een derde optie die u heeft is een privé ballonvaart. Hierbij bepaalt u niet alleen wie u meeneemt in de mand onder de luchtballon, maar ook vanaf welke locatie u opstijgt. Dit kan een locatie buiten onze 24 vaste opstijglocaties zijn. Het is aan de piloot om te bepalen of de gekozen opstijglocatie veilig genoeg is. Een mand biedt plek aan maximaal 15 deelnemers. Kiest u voor een groter aantal deelnemers, dan vliegen we met een tweede luchtballon. Uw ballonvaart kosten zijn bij een privé ballonvaart afhankelijk van het aantal deelnemers. Bij 2 personen betaalt u 475 euro per persoon; bij 15 personen ligt de ticketprijs op 175 euro per persoon.

 

Tickets voor uw ballonvaart boeken

Het boeken van tickets voor uw ballonvaart doet u eenvoudig via onze website. De tickets zijn langere tijd geldig, mocht een ballonvaart door de weersomstandigheden onverhoopt niet door kunnen gaan.

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?