Oorbellen inspiratie met een winactie voor jou

Deze oorbellen zijn echt super gaaf! In dit artikel heb ik oorbellen inspiratie van de website My jewellery en een super leuke winactie voor jou. Dus lees heel goed wat je moet doen om te winnen en laat je inspireren door een paar foto’s die ik voor jouw uitgekozen heb en ik weet zeker dat jij het heel leuk zult vinden.

Oorbellen zijn heel mooi maar iedereen heeft zijn eigen smaak (gelukkig, natuurlijk!). Op de site van My jewellery kun je verschillende stijlen vinden. Minimalistische oorringen, subtiele studs, trendy ear cuffs, hippe statement oorbellen of oorhangers met trendy bedels. Ook zilveren oorbellen en gouden oorbellen gemaakt van roestvrij staal (verkleuren niet), kun je op de site vinden.


Oorhangers

In mijn jongere jaren haha… droeg ik vooral lange oorbellen. Ik had lang haar en vond het mooi om oorbellen in de stijl of kleur van mijn kleren te dragen. Opvallende oorbellen maken een outfit net af. Vooral in de zomer vind ik lange oorbellen altijd heel leuk om te dragen.


Oorringen

Oorringen of oorbellen zijn en blijven mijn favoriet, omdat ze altijd mooi blijven hangen en zijn minder pijnlijk als oorbellen met een klik systeem. Het enige dat je ervoor moet doen zijn gaatjes in je oren laten zetten. Tegenwoordig is het heel trendy om 2 tot 3 gaatjes in je oren te laten schieten en op die manier kun je het combineren met verschillende soorten oorbellen zoals je ziet op de foto hieronder.


Subtiele studs / Oorknopjes

Subtiele studs zijn super gaaf omdat het kleine oorbellen zijn die in principe overal bij passen. Heb je kort haar dan zijn deze heel mooi en subtiel. Heb je een bepaalde style dan kun je voor studs kiezen die het beste bij jou passen. Ik vind de studs met initialen echt heel cool! En jij?


Ear cuff

Een ear cuff is echt hot op het gebied van oorbellen. Die ga ik zeker bestellen bij My Jewellery . Het grootste voordeel van deze trend is dat jij geen extra gaatje hoeft te zetten en is net iets anders als de gewone oorbellen. Je kunt ze makkelijk combineren met andere oorbellen en maken jouw outfit extra modieuze en vooral super cool! Een ear cuff kan je bovenin je oor of juist halverwege het oor dragen. Dat kun je natuurlijk zelf bepalen wat jij het mooist vind. Ik denk dat je zo genoeg inspiratie hebt gekregen en nu snel door naar onze gave winactie.


Winactie

We hebben een super leuke winactie voor jou en dat is dat je kans kunt maken om een bedrag van 30 euro te besteden bij My Jewellery op de collectie oorbellen. Hoe gaaf is dat? Super gaaf toch.

De winactie loopt vanaf Donderdag 25 juni t/m  Donderdag 2 juli. Maar wat moet je ervoor doen?

*Schrijf je in voor de nieuwsbrief via deze link.

*En laat ons weten waarom jij juist kans wilt maken om een paar prachtige oorbellen uit te kiezen.

*En als laatste like ons Facebook pagina en volg ons op Instagram.

Heel veel succes gewenst en wie weet word jij de gelukkige winnaar.


Donderdag 2 juli 2020: Het is zover de gelukkige winnaar van deze gave winactie is geworden: Priscilla Van Harte Gefeliciteerd!!!

Graag willen wij iedereen bedanken die mee gedaan heeft met deze winactie. Wie weet tot de volgende. Hou ons in de gaten.

 

 

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

39 Reacties

 1. Marian B
  25 juni 2020 / 9:39 am

  Top! Mijn oorbellencollectie moet nodig eens uitgebreid worden. Het is al heel lang geleden dat ik nieuwe heb gekocht. Heb al een paar mooie gezien op de site die graag zou willen. 🍀🍀🍀

  • 25 juni 2020 / 8:17 pm

   Hoi Marian, helemaal top staat genoteerd, we willen allemaal wel een keer iets nieuws toch, zal voor je duimen.

 2. 25 juni 2020 / 11:17 am

  Vooral de eerste twee paar oorbellen vind ik gaaf. Zelf heb ik nooit zulke grote oorbellen in en dan vind ik het mij ook niet zo mooi staan… ben kleine oorbellen gewend…

  • 25 juni 2020 / 8:15 pm

   Hoi Krystle, Ja zijn gaaf he vind ik ook, misschien komt dat omdat je kleine oorbellen gewend bent maar misschien is het wel een keer leuk om juist iets anders te proberen. Maar je wilt wel mee doen met de winactie?

 3. 25 juni 2020 / 1:18 pm

  Ik vind het enorm leuk lijken, al die oorbellen. Maar bij mezelf zou ik het denk ik te druk vinden.

  • 25 juni 2020 / 8:12 pm

   Hoi Nicole, ja de één houdt ervan om wat meer oorbellen in te doen en de ander juist om het wat rustiger te houden. Ik zelf houdt ook meer van het rustige hoor. Maar wil je wel mee doen met de winactie?

 4. 25 juni 2020 / 4:00 pm

  Ik heb altijd dezelfde oorbellen in het wordt tijd om een eens mooie nieuwe uit te zoeken. Wat hebben ze hier veel mooie

  • 25 juni 2020 / 8:09 pm

   Hoi Kristel, ja klopt ze hebben zo veel keuze ,hopelijk krijg je de kans om eens een ander setje oorbellen uit te kiezen. Toi, toi, toi.

 5. Yvonne
  25 juni 2020 / 5:11 pm

  Wat een super gave collectie! Ik heb een tijd geleden een tweede gaatje laten schieten, dus m’n oorbel-collectie kan nog wel wat aanvulling gebruiken. Daarnaast zou ik hele gave statement oorbellen uit willen zoeken om te stralen tijdens m’n kleinschalige afstudeerceremonie. Zulke oorbellen maken een simpele outfit nog speciaal! Duimen!

  • 25 juni 2020 / 8:06 pm

   Hoi Yvonne, staat genoteerd zal voor je duimen, het zou wel heel leuk zijn om er mee te stralen op jou afstudeerceremonie.

 6. Mireille
  25 juni 2020 / 10:10 pm

  Ik maak super graag kans voor mijn lieve zusje dat volgende week EINDELIJK haar VWO diploma op kan halen! Ben mega trots op haar, maar heb nog geen leuk cadeau. Dit lijkt me een tof cadeau, ze houdt enorm van oorbellen en dan vooral van minimalistisch.

  • 26 juni 2020 / 7:03 am

   Hoi Mireille, ja dat snap ik dat je trots op je zusje bent, zou zeker een heel leuk cadeau zijn voor het behalen van haar diploma. Veel succes.

 7. 26 juni 2020 / 2:16 pm

  Hoi Hoi,
  Ik heb alle stappen doorlopen (Nieuwsbrief, FB & Insta) – blijft alleen nog het berichtje over om door te geven waarom ik graag kans wil maken op een paar oorbellen… en dat is simpel! Ik denk al heel lang aan het nemen van een extra gaatje in mijn oor, maar kan nooit beslissen op welke hoogte ik hem dan zou laten zetten en of ik er ook wel echt blij mee zou zijn na het laten schieten ervan. Een ear cuff is de ideale oplossing, dat ik daar nooit eerder aan heb gedacht! kan ik lekker eindeloos experimenteren en net zo lang er mee rondlopen totdat ik zeker weet of ik dat extra gaatje ook wel echt wel (al hoeft dat dus niet eens perse meer). Dat is toch geweldig? Als ik het tegoed zou winnen, zou ik 3 mooie cuffs uit zoeken zodat ik ze kan afwisselen en mijn zomer looks een stoere finishing touch kan geven.

 8. Lottie
  26 juni 2020 / 6:58 pm

  Om te dragen naar mijn diploma-uitreiking!

 9. 26 juni 2020 / 7:57 pm

  Zo, alle stappen gedaan want ik wil ook heel graag een kansje om te winnen! Moet eerlijk zeggen dat ik vooral heel veel goedkope oorbellen had – had want ik heb ze weg gegooid omdat alles wat ik droeg ging verkleuren. Niet zo tof een groene oorlel dus ik kan heel goed een niewue rvs of 925silver setje gebruiken! Lekker mezelf ook een beetje verwennen in deze gekke tijden en dan nog eens hoog zwanger zijn in deze hitte helpt het helemaal niet. Dus een klein pick me up zou wel tof zijn <3 Ik doe uiteraard mee!

 10. 26 juni 2020 / 11:03 pm

  Wat een prachtige collectie oorbellen. Op mijn 50-ste verjaardagsfeest zou ik heel graag willen stralen met een paar van deze prachtige oorbellen! Ik volg je op facebook en instagram (mirremeid)

 11. Tamara V
  27 juni 2020 / 2:02 pm

  Ik weet nooit en cadeautje voor mijn verjaardag maar ik ben dol op ear cuffs. Die ga ik dus een hele “verzameling” aanleggen .Leuke actie waar ik wl oren naar heb.

 12. Yvon
  27 juni 2020 / 3:06 pm

  Ik zou heel graag meedoen voor mijn vriendin. Ze heeft sinds korte tijd een hoortoestel. Echt heel fijn voor haar, want ze hoorde erg slecht. Toch voelt ze zich er nog niet erg prettig bij, ze denkt dat iedereen er naar kijkt, terwijl je het bijna niet ziet. Ik gun haar mooie oorbellen, échte eyecatchers, die zeker de aandacht wegtrekken van het hoortoestel en haar zelfvertrouwen een boost geven. En natuurlijk ook omdat ze mijn liefste maatje is.

 13. 28 juni 2020 / 8:42 am

  Zoveel mensen, zoveel wensen. Er is heel wat te vinden op het gebied van oorbellen en sierraden. Zitten erg mooie tussen. Leuke actie en succes hiermee 🙂

 14. 28 juni 2020 / 11:29 am

  Wat een leuke oorbellen allemaal. Ik heb zelf geen gaatjes dus deze winactie gaat aan mij voorbij ;).

 15. 28 juni 2020 / 12:53 pm

  hele leuke oorbellen allemaal!! ik heb pas mijn oorbellen voorraad bijgevuld via MJ ook via een samenwerking. je kan er nooit genoeg van hebben!

 16. Anneliese de Waal
  28 juni 2020 / 2:12 pm

  Ik hou erg van oorbellen, ik vind deze erg mooi, doe erg graag mee 🤗🤗.
  Groetjes Anneliese

 17. Anita te Gussinklo
  28 juni 2020 / 9:03 pm

  Wat een toffe website, ik heb me ingeschreven.

 18. Charlotte
  30 juni 2020 / 8:48 am

  Prachtige collectie met bellen!! Zou er graag wat moois bestellen! Een statement paar voor mij. En een minimalistische voor mijn zus erbij. Ze heeft pas een derde gaatje. En haar oorbel combi is niet bepaald een plaatje. Tijd voor wat nieuws maar ben krap bij kas. Dus deze winactie komt goed van pas. Hoop straks iets moois te mogen kiezen. Heb al verschillende oorbellen in de smiezen. Nu nog een beetje geluk. Dan kan mijn/onze zomer niet meer stuk:D

  • 30 juni 2020 / 1:42 pm

   Hoi Charlotte, wie weet mag je binnenkort iets uitkiezen voor jou en je zus, toi, toi, toi.

 19. 30 juni 2020 / 10:02 am

  Ik maak graag kans met drie dochters, ik zou graag met de nieuwste trend meelopen met die oorringen en heb twee gaatjes (per oor)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?