Bloemen behang inspiratie – Interieur ideeën

In de jaren 60 was  bloemen behang heel populair, nu is het helemaal terug van weggeweest. Het bloemen behang van tegenwoordig is heel mooi van kleur en patroon. Bij Behangwebshop.nl heb je een groot assortiment. Er zijn zoveel behang motieven dat er altijd iets tussen zit dat je mooi vindt. Behang met bloemen kun je gebruiken in je huis, kantoor, winkels, werkplek, sociale instanties, restaurants,  enz, enz. Met bloemen behang heb je inspiratie genoeg om er iets moois van te maken. Wil je binnenkort behang kopen?

Online is de beste oplossing om behang te kopen. Je kunt op een heel makkelijke en eenvoudige manier op de site van Behangwebshop je behang uitkiezen en bestellen.  Er zijn heel veel bekende topmerken die de koplopers zijn in de trend van behang. De verkopers hebben veel ervaring om je te kunnen helpen zodat het uitkiezen van het juiste behang een stuk makkelijker wordt. Als je dat graag zou willen natuurlijk. Bij elke bestelling van behang krijg je gratis een behangset: deze bestaat uit 2 borstels, een afbreekmesje en een behangschaar . Als je toch liever zelf de behangcollecties wilt bekijken, dan kan dat ook in de winkel te Maasdam.

bloemen behang, Eijffinger Orangery

Maar om je een beter beeld te geven van wat de trends en keuzes zijn in bloemen behang, hebben we verschillende foto’s verzameld. Deze mogen wij gebruiken van Behangwebshop.nl. Op deze manier willen we jullie graag laten zien wat de mogelijkheden zijn om je te inspireren.

Je maakt het heel sfeervol in je woonkamer door bloemen behang te combineren met je meubels en accessoires. Dit bloemen behang van Eijffinger Chambord heeft subtiele kleuren. Past perfect in een tijdloos en nostalgisch interieur.

bloemen behang, Eijffinger Chambord

Er zijn heel veel keuzes in behang maar dit behang met Delfts Blauwe tegeltjes, vinden we helemaal tof voor in de keuken of het toilet. Wat vind je? Mooi hé!!!.

Studio Ditte Delfts Blauwe Tegeltjes Behang.

Dit behang met hele vrolijke kleuren is heel mooi voor een meisjes kamer. Maar ook heel leuk voor in de woonkamer als je van een Franse of Brocante sfeer houdt. Dit behang is van Room Seven, Field of Flowers.

Room Seven Field of Flowers ,bloemen behang

Dit schattige bloemen behang met afbeeldingen van cactussen is ook te koop bij Behangwebshop.nl, ( Dutch Wallcoverings Imaginarium, Cacti White multi behang). Wij vinden het heel leuk voor een kinderkamer. Eén grote muur met dit super vrolijke behang en de andere muren schilderen met frisse kleuren, zoals: licht groen of zacht baby blauw. Heel gaaf!

bloemen behang,Dutch Wallcoverings Imaginarium Cacti White Multi

Hou je van Holland? Wij wel! Met dit mooie bloemen behang is je huis heel fris, mooi en heel Hollands. Een droom in je huis als je dit mooie bloemen behang Raval van  Eijffinger, combineert met witte muren en een mooi, strak interieur. In een modern interieur is dit behang een blikvanger in je interieur.

Eijffinger Raval ,bloemen behang

Volgens behangwebshop.nl is Pip studio Behang één van de populairste van het assortiment. Dit prachtig voorbeeld laat je zien hoe mooi deze collectie is. Zo zijn er dessins met botanische indrukken, zoals planten/bloemen, fruit, insecten en andere dieren. Perfect behang voor een huis met karakter en een chique uitstraling.

bloemen behang,Pip Studio IV - Cherry Pip Light Green

En dit is onze inspiratie voor jullie om een kleine impressie te krijgen wat voor mogelijkheden er zijn met bloemen behang. Wij hebben met heel veel plezier dit artikel geschreven.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Delen:
, ,
Affiliate linksZijn artikelen waar je kunt doorklikken naar een webshop. Die noemen we affiliate links. Dat betekent dat ik af en toe een kleine vergoeding krijg als je door klikt. En natuurlijk alle kleine beetjes helpen om deze blog te onderhouden.Alvast bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?