Stralend de lente tegemoet!

Stralend de lente tegemoet

Na de donkere dagen en het feestgedruis van oudejaar, ben je in deze eerste maanden van het nieuwe jaar klaar om er weer in te vliegen. Lees: je bent misschien terug begonnen met sporten, je hebt heel wat oude kledij weggegooid en kijkt er naar uit om de lente in je leven opnieuw te verwelkomen. Dan ben je super goed bezig! Gun jezelf volop het lentegevoel met deze tips.

Bling bling

Hoewel het buiten bij momenten nog erg koud kan zijn, wil dat niet zeggen dat je je hoeft te hullen in zwarte kledij en winterstoffen. Er hangen weer nieuwe pastelkleurtjes in de winkel en ook in de nieuwe collecties vind je nog truien met een beetje wol of alpaca voor een lekker warm gevoel. Kies je voor een truitje met een V-hals dan maak je je look helemaal af met een prachtige halsketting en dat mag zelfs na de feestdagen nog altijd met wat ‘bling bling’.

Hou je het liever sober, dan kies je voor een ketting in goud of zilver die je al dan niet pimpt met een extra hangertje. Te veel gedoe om te staan passen, kiezen, wikken en wegen in de winkel? Ga dan online juwelen kopen die bijvoorbeeld meteen een setje vormen. Zo kun je erop vertrouwen dat alle juwelen bij mekaar passen, van oorbel over armband tot halsketting. Wedden dat je collega’s of vrienden meteen zullen opmerken dat je straalt!

Lentekleuren

Het mag deze lente wat gedurfder, moeten de modeontwerpers hebben gedacht en of ze gelijk hebben! Wat dacht je van een streepjesprint in roze en groen gecombineerd met een roze effen broek of waarom niet die hemelsblauwe pull passen op een beige broek? Hoewel je misschien op het eerste gezicht denkt dat kleuren niets voor jou zijn, moet je het toch maar eens proberen. Je zal versteld staan van het resultaat!

Blijf je toch liever bij je vertrouwde look met een effen pull op een zwarte broek, ga dan voor accessoires die in het oog springen. Verwen jezelf met een nieuw paar oorringen in goudkleur waarmee je een statement maakt of kies voor zilveren knopjes met schitterende steentjes voor een stijlvolle finish.

Make-up

Met jouw nieuwe kledij en leuke juwelen heb je al de look. Dan is het tijd om jezelf extra in de watten leggen met verzorgingsproducten en make-up. Geniet van de oneindige mogelijkheden om jezelf de uitstraling te geven die helemaal past bij de lente. Wat blush, een frisse kleur oogschaduw, een lijntje onder je ogen en je ziet er weer helemaal op-en-top uit. Zo ga je stralend de lente tegemoet!

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?