Tips om vieze luchtjes in huis te verbloemen – Lifestyle

Tips om vieze luchtjes in huis te verbloemen: Krijg je regelmatig mensen over de vloer? Dan zorg je er ongetwijfeld voor dat jouw huis netjes en schoon is. Helaas helpt een schoonmaakbeurt niet altijd om vieze luchtjes te verbloemen. Hangt er ook een vervelende geur in jouw woningvan bijvoorbeeld het avondeten? Dan wil je deze ongetwijfeld verbloemen. Probleem is alleen dat veel mensen niet weten hoe zij dit doen. De onderstaande 4 tips helpen jou om vieze luchtjes in huis te verbloemen.

Tips om vieze luchtjes in huis te verbloemen

Tips om vieze luchtjes in huis te verbloemen


1. Geurkaarsen

Veel Nederlanders hebben kaarsen in huis. Deze worden ’s avonds regelmatig aangestoken. Wanneer er kaarsjes branden, wordt het direct een stuk sfeervoller in huis. Wist je dat je kaarsen ook kunt gebruiken om vieze luchtjes in huis te verbloemen?

Met de gewone waxinelichtjes bereik je waarschijnlijk niet het gewenste resultaat. Met geurkaarsen is dit wel het geval. Deze kaarsen verspreiden binnen de kortste keren een aangename geur door jouw woning. Hierdoor zijn vieze luchtjes niet langer te ruiken. Bijkomend voordeel van geurkaarsen is dat ze ook voor meer sfeer in huis zorgen.


2. Geurstokjes

Bereik je niet het gewenste effect met geurkaarsen? Of vind je het geen prettig idee om kaarsen aan te steken in huis? Dan betekent dit niet dat jij je maar neer moet leggen bij de vieze luchtjes. Nee, want geurstokjes bieden in veel gevallen ook uitkomst. Je hebt deze stokjes ongetwijfeld weleens bij iemand in huis zien staan.

Veel Nederlanders gebruiken geurstokjes namelijk om vieze luchtjes te verbloemen. Geurstokjes zijn er tegenwoordig in allerlei verschillende geuren. Hierdoor is het niet lastig om een geur te vinden die jij aangenaam vindt. Bovendien nemen de stokjes niet veel ruimte in beslag. Hierdoor kun jij ze op vrijwel iedere plek in huis neerzetten.

Dan betekent dit niet dat jij je maar neer moet leggen bij de vieze luchtjes. Nee, want geurstokjes bieden in veel gevallen ook uitkomst.

Dan betekent dit niet dat jij je maar neer moet leggen bij de vieze luchtjes. Nee, want geurstokjes bieden in veel gevallen ook uitkomst.


3. Parfums

Geurkaarsen branden meestal snel op en geurstokjes blijven ook niet eeuwig werken. Vergeet jij regelmatig om nieuwe geurkaarsen of geurstokjes te kopen? Dan duurt het waarschijnlijk niet lang alvorens je de vieze luchtjes in huis weer ruikt.

Gelukkig zijn er ook nog andere manieren om ze te verbloemen. Zo kun je bijvoorbeeld een kamerspray gebruiken. Heb jij dit in huis? Spray er dan op verschillende plekken in huis mee en het ruikt snel lekker. Er zijn overigens ook dispensers die automatisch een frisse geur verspreiden door jouw woning. Deze kun je bijvoorbeeld ergens in de hoek of op een tafel zetten. Er zijn daarnaast dispensers die je in het stopcontact steekt.


4. Huis-, tuin-en keukenmiddeltjes

Wil jij één van de bovenstaande drie tips gebruiken om vieze luchtjes in huis te verbloemen? Dan moet je hier een product voor kopen. Niet iedereen zit te wachten op dergelijke uitgaven. Daarbij komt dat de winkel ook dicht kan zijn op het moment dat jij de vieze luchtjes opmerkt. Gelukkig kun je vieze luchtjes in huis ook verbloemen met huis-, tuin-en keukenmiddeltjes.

Net als iedere andere Nederlander heb jij ongetwijfeld ook verschillende soorten kruiden in huis. Deze gebruik je waarschijnlijk voor het koken. Je kunt ze ook inzetten om vieze luchtjes in huis te verbloemen. Kook bijvoorbeeld eens een pannetje water en gooi hier wat rozemarijn bij. Hierdoor ruikt het binnen de kortstekeren een stuk aangenamer in jouw woning.

Heb je radiatoren thuis? Vul dan diepe borden met schoonmaakazijn en zet deze op de verwarming. Doordat azijn verdampt, verdwijnen de vieze luchtjes binnen de kortste keren uit jouw woning. En zo zijn er nog meer huis-, tuin-en keukenmiddeltjes om vieze luchtje in huis te verbloemen.

Tips om vieze luchtjes in huis te verbloemen - Lifestyle

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?