Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 18

Zo we zijn alweer aangekomen bij Deel 18 van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Het gaat maar door wat wij natuurlijk heel leuk vinden. Iedere keer worden wij opnieuw verrast hoeveel mooie vakantie bestemmingen er zijn. Nu ook weer door Lizzie van de website Globalizious.com.

Op de website van Lizzie vindt je alles over haar reizen en deelt ze ook haar prachtige foto’s. Ze hoopt op deze manier dat ze wat over kan brengen en anderen kan inspireren. Wil je je ook graag laten inspireren door Lizzie ga dan vooral naar haar website Globalizious.com. Maar voor nu zal Lizzie zichzelf even voorstellen en laten zien wat haar favoriete vakantie bestemming is. Heel veel leesplezier.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Lizzie van globalizious.com

*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Mijn naam is Lizzie, groot reis fan, en ooit de ingeving tot ‘Globalizious’  gehad. Ik ben in 1989 geboren in Leiden en mijn eerste stapjes zette ik in Zwitserland. Al een aantal jaar ben ik actief op Instagram  en sinds begin dit jaar ook op mijn website globalizious! Er is weinig leukers dan met reizen bezig zijn. Aangezien continu reizen geen optie is ben ik graag bezig er over te schrijven en mijn reisfotos te delen. Mijn ouders wisten al dat ik reislustig zou zijn, kijk maar geboortekaartje!

Lizzie van Globalizious : geboortekaartje

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Dit zijn er inmiddels al heel wat! 34 om precies te zijn! En still counting! 

 1. Andorra,
 2. Aruba,
 3. België,
 4. Belize,
 5. Bolivia,
 6. Canada,
 7. Cuba,
 8. Curacao,
 9. Duitsland, 
 10. Engeland,
 11. Frankrijk,
 12. Gibraltar,
 13. Griekenland,
 14. Guatemala,
 15. Italië,
 16. Kroatië,
 17. Liechtenstein,
 18. Luxemburg,
 19. Mallorca,
 20. Malta,
 21. Marokko,
 22. Montenegro,
 23. Nederland,
 24. Noorwegen,
 25. Peru,
 26. Portugal,
 27. San Marino,
 28. Spanje,
 29. Thailand,
 30. Tsjechië,
 31. Turkije,
 32. Vaticaanstad,
 33. Verenigde Staten,
 34. Zwitserland

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom? 

Peru! Zeker Peru. Al jaren wilde ik graag naar Bolivia, die zoutvlakten bezoeken. Toen ik opzoek ging naar een leuke reis naar Bolivia waren zo goed als alle reizen combinatiereizen met Peru. Machu Picchu zien vond ik ook geen slecht idee, dus ik heb een bezoek aan Bolivia gecombineerd met Peru. 

Lizzie: Machu Picchu, Peru - Wonder Of The World

Machu Picchu, Peru

Ik had van te voren wel de plekken opgezocht waar ik naar toe zou gaan, maar het hele land heeft mij ontzettend verrast. Ik vond het zo fantastisch dat het zo veelzijdig is! Het is dat ik meer van de wereld wil zien en eerst naar nieuwe plekken wil. Maar vaak twijfel ik om wel al terug te gaan naar Peru. 

Lizzie: Huaraz -Laguna 69

Lizzie: Huaraz -Laguna 69


*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Lizzie: spain

Lizzie: spain

Als 2e kies ik Spanje. Ik ben er bijna een jaar geweest om Spaans te leren en later nog eens 6 maanden voor mijn stage op een naschoolse opvang. Ik vond het zo’n zalig land. Ik hou ontzettend van het eten en het weer. Ook de muziek en de sfeer van Spanje vind ik zalig.

Elke keer dat ik er ben geniet ik zo ontzettend. Inmiddels al aardig wat van het land gezien, maar nog lang niet alles. Ga er dus graag snel weer terug. 

Lizzie: Spanje

Lizzie: spain


*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Dat is toch denk ik wel van een mooie tocht in Bolivia, naar het, ooit hoogste skiresort ter wereld. Op een hoogte van 5435, na een heftige hike, was het uitzicht adembenemend. 

Lizzie: Chacaltaya, La Paz, Bolivia

Lizzie: Chacaltaya, La Paz, Bolivia


*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

Jeetje wat is dat een moeilijke vraag zeg. Ik heb even gekeken door de opsomming hierboven, maar ik kan niet echt zeggen dat er iets echt minder was. Als ik dan moet kiezen dan zou ik Liechtenstein zeggen, dat is zo klein…. daar kun je amper op vakantie. Al was het mooi om doorheen te gaan, maar meer dan dat ook niet.. 


*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Hoog op mijn lijstje staan Mexico, Colombia, Nicaragua en Nepal. Maar eigenlijk kan ik nog wel langer doorgaan met deze lijst…. Het houdt niet op, gelukkig! 

Liefs Lizzie 


Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?