Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 56

In onze rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming zijn we vandaag alweer aangekomen bij Deel 56. Deze keer is het de beurt aan Anna. Anna beheert de website van Get To Know Barcelona. Wil jij Barcelona beter leren kennen op een interactieve, spannende en uitdagende manier dan ben je bij Get To Know Barcelona op het juiste adres. Ze organiseren puzzeltochten door de wijk El Born in Barcelona. Zo ga je op pad beantwoord vragen lost puzzels op en dwaalt door de straatjes van Barcelona. Ga je binnenkort naar Barcelona en lijkt het jou leuk om hieraan deel te nemen dan bezoek zeker een keer de website van Get To Know Barcelona.

Maar voor nu gaan we door naar de rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Waar Anna de vragen heeft beantwoord. Lees wat haar favoriete vakantie is en waar ze nog heel graag een keer naar toe zou willen gaan. En bewonder vooral de mooie foto’s die Anna gemaakt heeft. Enjoy!!!

Wil je ook net als Anna Korenromp mee doen aan deze geweldige rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Lees hier de instructies.

Anna Korenromp Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Ik ben Anna, 33 jaar, geboren in de buurt van Nijmegen. Ik ben deze zomer van Curacao, waar ik vijf jaar heb gewoond, naar Barcelona verhuisd. Een mooie stap en te gek om vanuit hier weer wat meer van Europa te ontdekken!

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Tot nu toe 53. Dat klinkt als een flinke lijst, maar die Caribische eilanden tikken lekker aan haha! Bovendien heb ik twee jaar geleden met mijn vriend een wereldreis van 6 maanden gemaakt, waarbij we 11 landen hebben bezocht. Ook dan loopt die teller snel op! En, het is echt waar, hoe meer ik van de wereld zie, hoe langer mijn wish-list wordt!

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom?

Het laatste land dat we tijdens onze wereldreis bezochten was Chili. Een onwijs afwisselend en relaxt land, met Patagonie in het Zuiden, een prachtig woestijnklimaat in het Noorden en daar tussenin bergen (en een actieve vulkaan die je kunt beklimmen!), meren en mooie steden.

Anna Korenromp Patagonie Chili

Anna Korenromp Patagonie Chili

Ik denk dat het ook kwam doordat we wisten dat het bijna klaar zou zijn, dat we hier enorm van hebben genoten. Chili is ook niet enorm groot (bijvoorbeeld in vergelijking met buurland Argentinie), wat het ook fijn overzichtelijk maakt!

Anna Korenromp Chili

Anna Korenromp Chili

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Vietnam, ook een land dat we tijdens onze wereldreis hebben bezocht. Na de gekte van India en Nepal was Vietnam een verademing. Makkelijk te reizen, prachtige natuur, het lekkerste eten ooit en zulke lieve mensen.

Anna Korenromp Vietnam

Anna Korenromp Vietnam

Mocht je een maandje tijd hebben, combineer het dan met Cambodja en je hebt de vakantie van je leven!

Anna Korenromp Vietnam

Anna Korenromp Vietnam

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Toen we in Nepal waren hebben we op eigen houtje de trekking gemaakt naar Mt Everest Basecamp. Onderweg is deze foto gemaakt. Misschien niet de allermooiste foto ooit, maar zeker wel degene met de beste herinneringen. Je bent 15 dagen lang alleen maar bezig met wandelen, en dan loop je door dit prachtige landschap met alleen maar besneeuwd bergtoppen. Schitterend

Anna Korenromp Nepal

Anna Korenromp Nepal

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

Met alle respect, India is niet mijn land. Ik kan me heel goed voorstellen dat mensen het prachtig vinden, en dat is het ook, maar het is mij te heftig. Zoveel mensen, zoveel armoede, zoveel prikkels, zo warm.. Ik werd er helemaal naar van, en kreeg een soort hyperventilatie aanval na ruim twee weken. Toen hebben we ons reisschema wat aangepast en zijn we al vrij snel de grens met Nepal overgestoken. Dat was de beste keuze ooit. Ik heb bijna gehuild toen we in Nepal bij de grens met een heel warm “Namaste, welcome to Nepal” werden ontvangen. Zucht….

Anna Korenromp India

Anna Korenromp India

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

In het voorjaar gaan we naar Zuid-Afrika, daar heb ik super veel zin in. Ik heb nog niet zoveel van Afrika gezien en bovendien zegt iedereen die ik spreek dat Zuid-Afrika te gek is. Daarnaast zijn we tijdens onze reis niet naar de Filipijnen gegaan omdat het orkaanseizoen was, maar we hebben toen wel afgesproken om in ieder geval nog een keer te gaan. Laat de mooie reizen maar komen!

Anna Korenromp ☻

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?