Gietvloer inspiratie voor iedereen – Interieur ideeën –

Mijn ( Inge) Dochter en Schoonzoon zijn al enkele maanden op zoek naar een huisje voor hun zelf. Ze hebben nu een leeftijd gekregen dat ze hun eigen weg gaan en daar hoort samen wonen ook bij.
Vind het zelf wel heel spannend hoor, want wat zal het hierin huis dan stil zijn, ik zal ze wel heel erg gaan missen, maar ik gun het ze wel ze zijn tenslotte al 10 jaar samen, en ook echt een leuk stel, mag niet klagen met zo’n schoonzoon, hihi.

Op heden hebben ze nog niks naar hun zin gevonden of was het al voor hun neus verkocht. Maar ik weet zeker dat er dadelijk iets op hun pad komt, en dan kunnen ze het gaan inrichten naar hun smaak. Gelukkig hebben ze dezelfde smaak dus dat komt helemaal goed. Zo weten ze al dat ze een gietvloer willen, daar zijn ze helemaal weg van.  Dus dacht ik ga eens wat informatie opzoeken en kwam zo op de site Van Hollandse Bodem. 

Een heel professioneel bedrijf, de kwaliteit staat heel hoog bij hun in het vaandel. Zo hebben de gietvloer specialisten ruim 15 jaar ervaring, en kijken ze samen mee wat het beste bij jou interieur past.

Ook hebben ze verschillende kleuren, wil je een kleur in je gietvloer dan is dat ook mogelijk, leuk toch. Als het straks zover is dat mijn dochter een huisje heeft dan gaan we zeker wat meer informatie opvragen bij dit bedrijf.
Hier nog enkele foto’s van een gietvloer.


Gietvloeren Van Hollandse bodem, heeft niet alleen vloeren voor particulieren maar ook voor bedrijven.
Duurzaamheid en kwaliteit maken het onderscheid van dit bedrijf.

Gietvloeren Van Hollandse bodem zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals: plantaardige olie.
Ik vind het persoonlijk de ideale vloer voor een bedrijf zoals: werkkamer, kantoor, cafe, sportschool, restaurant enz.

Gietvloer Van Hollandse bodem is een praktische vloer en heeft een design uitstraling.
Deze vloeren zijn: een duurzame investering, onderhoudsvrij en stijlvast, gemakkelijk te reinigen, stof vrij en schoon en natuurlijk leverbaar in uiteenlopende kleuren.

Gietvloeren van Van Hollandse Bodem zijn HACCP gecertificeerd, en dat betekend dat deze vloeren geschikt zijn voor voedsel producerende bedrijven. HACCP staat voor Hazard Analysis Critical Control Points.
Conclusie, reden genoeg om op de site te kijken of naar de showroom in Gorinchem te gaan.

Alvast bedankt voor het lezen.

*Deze blogpost is gesponsord

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik !

4 Reacties

 1. Ilse van Kreanimo
  6 april 2017 / 7:32 am

  Heel mooi die vloeren….Wij hebben ook getwijfeld, zijn toch voor keramische tegels gegaan.

  • ElsaR Blog
   14 april 2017 / 6:26 pm

   Hoi Ilse, Ja deze vloer zijn heel mooi, maar keramische tegels zijn tegenwoordig ook heel mooi ☻

 2. Rick
  13 april 2017 / 6:08 am

  Deze vloer ziet er echt mooi uit van kleur. De Hollandse Bodem vloer spreek ook mij erg aan, is het echt zo dat er weinig tot geen slijtage aan de vloer te zien is de eerste aantal jaren?

  • ElsaR Blog
   14 april 2017 / 6:25 pm

   Hoi Rick, De Hollandse Bodem vloer is idd. echt mooi!Ik heb zelf nog geen gietvloer, maar volgens de Hollandse Bodem vloer is een gietvloer op lange termijn goedkoper dan een andere vloer omdat hel jarenlang mee gaat.Voor meer informatie kun je altijd bellen of mailen. Ik hoop dat ik je geholpen heb Succes Gr. ElsaR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?