13 boekenleggers om te kopen of zelf te maken

Boekenleggers om te kopen of zelf te maken is vandaag onze verzameling voor je. Boekenleggers worden steeds populairder en dat wil ik niet zomaar laten gaan. Tegenwoordig kun je ze kopen en natuurlijk ook zelf maken. Hier in dit artikel heb ik een kleine selectie van mooie maar toch simpele boekenleggers voor je op een rij. Als je op de link van elke boekenlegger klikt,  ga je automatisch naar de bron. Daar kun je zien hoe je de boekenlegger kan maken of kopen.

Boekenleggers zijn echt ideale en betaalbare cadeaus voor: mama, papa, oma, opa, juf of meester. Voor een verjaardagscadeau voor iemand die van lezen houdt, is het ook een mooie tip voor je.

13 boekenleggers om te kopen of zelf te maken


*

Thuisleven: diy maak een boekenleggerwurm

made__by__sterre: Vlinder boekenleggers
made__by__sterre: Vlinder boekenleggers

Deze schattige vlinder boekenleggers zijn gemaakt door Sterre. Sinds vorig jaar (2020) begon ze met een account op Instagram met verkoop van sieraden, goodiebags, snailmails en zelf ontworpen kaartjes. De moeite waard om te volgen, vind je niet?


*

ElsaRblog: diy boekenlegger zelf maken met veren

ElsaRblog: diy boekenlegger zelf maken met veren

Deze zelfgemaakte boekenleger met veren, heb ik zelf gemaakt en is echt super “easy” om te doen. De uitleg met beschrijving en foto’s staan onder de link. Ik zal zeggen. Klik maar!!!


*

MylowKnits: Boekenleggers van crochet

MylowKnits

Hou je van haken? Ik wel en mijn moeder ook. Deze boekenleggers van MylowKnits zijn superleuk om te maken en om te geven. Ik ga ze zeker maken. Volg het Instagram account van MylowKnits en krijgt er je echt geen spijt. Een aanrader!


*

elke.martens.art: boekenleggers voor mama

elke.martens.art: Boekenleggers met bloemetjes

elke.martens.art: Boekenleggers met bloemetjes

Heel subtiel maar een hele mooie boekenlegger gemaakt door Elke Martens. Ik vind dit fragiele bloemetje er zo lief uitzien. Elke is 12 jaar en houdt heel veel van schilderen en dat kun je heel mooi zien op haar Instagram. Als je haar gaat volgen zal zij dat echt superleuk vinden!


*

Veusteveul: Boekenleggers maken met kinderen

Bij _page_break_ vind je heel veel inspiratie voor boekenleggers. Deze rozen zijn heel mooi en maken iedereen blij. Vind je niet?
Van deze pagina word ik heel blij. Die ga ik volgen! Jij ook?

*

Handmade resin bookmark simple blue

LOxResin: Handmade resin bookmark simple blue

Simple Blue Flowers: Deze prachtig boekenlegger is van LOxResin. Deze handgemaakte hars boekenlegger is te koop. Op Etsy vind je de hele collectie van LOxResin. Ik vind het echt mooi. Jij ook?


*

Stoerleesvoer: diy boekenleggers maken

Stoerleesvoer: diy boekenleggers maken

Monster boekenlegger; Deze boekenleggers zijn echt grappig, vind je niet? Echt leuk voor de kinderen zodat ze nog meer plezier krijgen om te lezen. Op de site van Ellen “Stoer leesvoer” kom je er alles over te weten. Bedankt voor de inspiratie!

 


*

ElsaRblog: Hoe maak je een boekenlegger met ijsstokjes

Stitchesandpoetry: Stoffen bladwijzer met geborduurde tekst “Lees mee…” 

Stoffen bladwijzer met geborduurde tekst "Lees mee..."

Lees mee… ja, ja ik lees mee! Stoffen bladwijzer met geborduurde tekst “Lees mee…” is echt heel chic van uitstraling. Een top cadeau om te geven. Op Stitches & Poetry is een echt  borduuratelier. Daar vind je alles over borduren zoals deze super schattige boekenlegger. Neem een kijkje op de webshop van Ann. Ik weet dat jij het mooi zal vinden.


*

ElsaRblog: Hoe maak je boekenleggers met stempels

ElsaRblog: Hoe maak je boekenleggers met stempels

En de laatste voor vandaag, boekenleggers met stempels. Die heb ik zelf gemaakt. Vind je ze mooi? Dan kun je ze ook zelf maken als je dat wil. De hele beschrijving met foto’s vind je onder de link. Ik heb een bloemenstempel gebruikt maar je kunt ook een andere stempel gebruiken en dan krijg je boekenlegger meteen een andere uitstraling.

Ik hoop dat ik je genoeg geïnspireerd heb om boekenleggers zelf te maken of te bestellen. Ik vind ze allemaal mooi! Hopelijk jij ook!

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?