Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 48

Zo het is weer tijd voor onze favoriete rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Vandaag in Deel 48 willen we je heel graag voorstellen aan deze jonge, leuke en spontane Ilona. Wij volgen elkaar al een geruime tijd. Ilona is een creatieveling die inmiddels al zo,n vier jaar blogt. Op haar blog deelt ze haar creativiteit showt ze haar favoriete outfits. Plaats ze artikelen van illustraties die ze zelf maakt en deelt ze haar foto’s en video’s van haar reizen. Ook schrijft ze over heel persoonlijke dingen waaronder haar depressie waar ze erg open over is. Daar heb ik echt bewondering voor. Dus neem vooral een kijkje op haar blog, zeker de moeite waard. Lees hieronder waarom haar favoriete vakantie bestemming Lesbos is en naar welk land of landen ze nog graag een keer naar toe zou willen gaan.

Tip: Volg Ilona op haar Instagram of  Facebook

Wil je ook net als Ilona mee doen aan deze geweldige rubriek. Lees hier de instructies.


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Hi! Ik ben Ilona, een 20 jarige creatieveling. Ik studeer momenteel film & animatie in Zwolle. Naast het animeren en filmen ben ik ook dol op andere creatieve uitingen, zoals fotograferen en illustreren. En dit soort uitingen deel ik dan weer graag op mijn blog. (www.ilonaa.nl)

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Ik ben in totaal in 9 landen geweest. Dit is voor mij niet zo moeilijk tellen aangezien ik op elke bestemming een snowglobe meeneem en deze toevoeg aan mijn verzameling.

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom?

Mijn favoriete bestemming was toch echt wel Lesbos.

Dit is een Grieks eiland waar ik echt verliefd op ben geworden afgelopen zomer.

Het eiland is niet onwijs toeristisch, waardoor het over het algemeen lekker rustig is.

Daarnaast vond ik de natuur op het eiland onwijs mooi en zijn de bewoners ontzettend vriendelijk.

En stiekem ben ik ook gewoon dol op Grieks eten!

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Aah, hier twijfel ik erg. Ik ben op uitwisseling geweest in China, en vond dit een onwijs mooi en bijzonder land. Maar ik denk dat Noorwegen toch op de tweede plek komt. Ik ben een paar dagen in Bodø geweest, bij een vriendin die daar stage heeft gelopen.

En inmiddels heb ik zelf het plan om volgend jaar stage te lopen in Noorwegen. Ik vind de leefstijl onwijs mooi, de bewoners leven namelijk onwijs veel buiten. Daarnaast vind ik de bergen echt geweldig.

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Dit is nog best een ingewikkelde vraag, aangezien ik mijn camera overal mee naartoe sleep en onwijs veel foto’s maak. Maar ik denk dat ik toch voor deze foto kies. De man op de foto was onze hotelmanager, die ons achterop zijn motor meenam naar een leuk strandje. Eerst heb ik zelf op op een funband gezeten, achter het bootje aan. Vervolgens heeft Stratos (zo heette de manager) nog even op waterski’s gestaan, hier moest ik natuurlijk wel foto’s van maken.

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

Dit vind ik echt een onwijs lastige vraag. En ik denk dat ik dan toch voor België kies. Begrijp me niet verkeerd, ik vind België een mooi land en de natuur is er prachtig, maar de reis ernaartoe was toch het minst bijzonder. Alles lijkt vrij veel op ons eigen kikkerlandje en ik ga dan toch liever iets verder weg.

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Japan! Oh en Thailand, Vietnam en Amerika mag ik ook zeker niet vergeten. Ik heb stiekem nog een hele boel landen op mijn lijstje staan die ik zeker wil bezoeken.

Groeten,

Ilona

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

2 Reacties

    • 15 juni 2019 / 6:58 am

      Dankjewel Ilona, jij ook bedankt voor de prettige samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?