12 waanzinnige manieren om Appelazijn te gebruiken – Uitleg

12 waanzinnige manieren om Appelazijn te gebruiken: Ben je bekend met Appelazijn? Ken je de voordelen ervan? In dit artikel laten we je zien hoe je op 12 waanzinnige manieren Appelazijn kunt gebruiken. Appelazijn wordt ook wel het wondermiddel genoemd.

De reden hiervan is omdat Appelazijn een natuurproduct is en het zonder twijfel het meest veelzijdige product is. Appelazijn is een sap dat gemaakt is van de pulp van gepureerde appels. Je kunt het drinken, in het huishouden gebruiken en zelfs op je lichaam smeren. Natuurlijk is ieder mens anders en de één zal meer resultaat zien en voelen dan de ander.

12 waanzinnige manieren om Appelazijn te gebruiken

12 waanzinnige manieren om Appelazijn te gebruiken


1- Om te beginnen, als je iedere dag een lauw glas water met een lepel appelazijn drinkt helpt het bij je spijsvertering en zo kan appelazijn veel functies van je lichaam ondersteunen. LET OP: nooit Appelazijn puur drinken maar altijd verdund met water en ook met een rietje drinken om zo je tanden te beschermen tegen het zuur van dit sapje.

2- Op momontop.nl heeft Kimberley een leuk artikel geschreven over De gezonde voordelen van appelazijn zoals: schimmelinfectie, allergieën, brandend maagzuur, afvallen, haar en huid enz.

3- Gebruik appelazijn om je huis schoon te maken.

4- Appelazijn is als dressing heerlijk, fris en gezond. Er zijn veel lekkere recepten te vinden met appelazijn als dressing. Op Anniepannie.nl heeft Andrea een heerlijk recept gemaakt. Een salade met blauwe bessen, mais en geitenkaas-spekpakketjes.


*Wil je deze salade maken klik op de foto voor het recept.Een salade met blauwe bessen, mais en geitenkaas-spekpakketjes Foto: Anniepannie.nl


5- Voor ontstekingen en voor de luchtwegen van kanaries kun je 1 liter water en een ½ theelepel appelazijn geven.

6- Voor op een dessert kun je het ook gebruiken zoals deze heerlijke Pink’velvet meringe cupcakes gemaakt door Anne en het recept staat op haar blog annetravelfoodie.com het is het dessert dat Anne heeft geserveerd voor haar Kerstdiner.


*Wil je ook deze lekkere cupcakes proberen, klik op de foto en zo ga je automatisch naar het recept.Pink’velvet meringe cupcakes Foto: annetravelfoodie.com


7- Soms lees je op het etiket appelazijn, appelcider en appelciderazijn en om hierover geen misverstanden te krijgen er is geen verschil, eigenlijk is het andere benaming voor hetzelfde product.

8- In het eten is appelazijn ook een belangrijk ingrediënt zoals deze heerlijke gehaktballetjes met geitenkaas & ingelegde venkel. Dit recept is een Zweedse specialiteit en volgens Inge van de blog rivolifood.nl is het om je vingers erbij op te eten.


*Het recept kun je vinden als je op de foto klikt.gehaktballetjes met geitenkaas & ingelegde venkel Foto: rivolifood.nl


9- Appelazijn helpt bij het verzachten van keelpijn.

10- Wil je mayonaise snel maken? Dan kan je appelazijn gebruiken en Natascha heeft op haar blog mamaduizendpoot.com een super makkelijk recept voor je.


*Klik op de foto voor het recept. mayonaise Foto: mamaduizendpoot.com


11- Ook in dit overheerlijke Oost-Indische kers pesto recept van Cora (cultfood.blog) is appelazijn verwerkt en het recept kun je lezen als je hier klikt. overheerlijke Oost-Indische kers pesto recept van Cora (cultfood.blog)


12- Heb je veel last van puistjes, eczeem of een vette huid? Doe dan een beetje appelazijn op een wattenschijfje en dep je op je huid. Laat 15 minuten intrekken en vervolgens was je je huid weer schoon met lauwwarm water. Let op: als je een gevoelige huid hebt, verdun dan de appelazijn met water om huidirritaties te voorkomen.


Conclusie ik denk dat iedereen voordeel heeft bij het gebruiken van Appelazijn.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?