Kleurenpalet met okergeel, olijfgroen en zacht bruin – nr.18

Dit kleurenpalet met okergeel, olijfgroen en zacht bruin is zo mooi, vind je niet? Ik ben helemaal verliefd op deze kleuren. Zijn sterke kleuren maar toch ook weer niet. Met dit kleurenpalet kun je een hele warme sfeer creëren in je huis. In je woonkamer of kinderkamer zijn deze kleuren helemaal perfect.

Deze kleuren brengen sfeer en uitstraling aan je interieur. Door een zachte kleur bruin of wit op de muur aan te brengen, en dat dan te combineren met accessoires in de kleuren okergeel en olijfgroen dat maakt het helemaal af. Zouden jullie het aandurven om met deze kleuren te experimenteren?  Zo ja, lees ⇒ okergeel muur in huis; durf jij dat?

Kleurenpalet met okergeel, olijfgroen en zacht bruin

Deze super mooie foto is van Remke Vet. Is gemaakt in Portugal in de stad van Sintra. Een sprookjes stad waar de tijd heeft stil gestaan. Een echte aanrader om naar toe te gaan, vooral in de Pálacio da Pena. Daar is het zo mooi!!!.

Remke Vet is het gezicht achter  Bold Sourcing & Licensing. De website heeft Remke in Juni 2014 opgericht. Door haar ervaring in inkoop, product-categorie management is zij een geweldige oplossing om bedrijven te helpen. Dus door haar ervaring aan zowel retail als aan supplier is zij heel breed inzetbaar. En zo stort Remke zich dan ook helemaal in een project. Ben je geïnteresseerd neem dan vooral een kijkje op haar website.

Tip: volg Remke Vet op Instagram een aanrader voor inspiratie. Dankjewel Remke voor deze hele mooie foto en dat we die mogen gebruiken voor onze kleurenpalet.

[lookbook id=”3031″ show-legend=”true” show-desc=”false” show-reveal=”false”]
Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

5 Reacties

  • Inge minten
   22 maart 2019 / 10:31 am

   Ja mooi he Ilona.

 1. 16 augustus 2019 / 12:25 pm

  Hoi Inge & Elsa! Prachtig kleurenpalet. Weten jullie misschien welke kleuren (RAL) dit precies zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?